Opet ta Zarina haljina: Hrvatice su doslovno lude za njom!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 06.06.2017.

893


Zarina crveno-bijela karirana mini haljina definitivno je jedan od najtraženijih komada sezone. Potvrdila je to i prva lipanjska špica.


Voljeli je ili ne (a samo rijetke djevojke je ne vole), Zari morate priznati da radi fantastičan posao. I pored hiperproduikcije, dizajnerski neodoljiva rješenja su tu, a neki komadi popularnog španjolskog branda svako malo postanu toliko traženi da ih viđamo - doslovno - svuda oko nas. Tako je prošla i crveno-bijela karirana haljina iz Zarine kolekcije za proljeće/ljeto 2017., o kojoj smo već pisali početkom travnja kao o jednom od najtraženijih komada sezone.

A post shared by CroModa (@cromoda) on


Isto mjesto, isti komad, samo dva mjeseca poslije: Zarina kreacija još jednom je osvojila špicu, a ova Zagrepčanka kombinirala ju je s trendovskim ravnim sandalama.

A post shared by CroModa (@cromoda) on


Crveno-bijela mini haljina s volumenom s popularnim kariranim vichy uzorkom, okruglog izreza i rukava do lakta s volanom, donedavno je bila dostupna (nismo sigurni da je još uvijek) u Zarinim trgovinama, uključujući i online shop, po cijeni 229,90 kn.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekarirane haljineZara
Povezano