Američki san Hedija Slimanea

Piše: CroModa.com
Objavljeno 05.03.2009.

0

Naslovnica magazina Vogue Homme

Naslovnica magazina Vogue Homme

Hedi Slimane je opet fotkao! Nakon crno-bijelog London Teenage Portfolija (Dazed & Confused), o kojem su već pisani romani, poletni 40-godišnjak se u japanskom magazinu Vogue Homme (proljeće '09) poigravao s bojama i simbolima američkog sna. Na usluzi mu se našao Nicola Formichetti, krativni direktor Dazeda i modni urednik časopisa Another Man, Vogue Homme Japan i V Man.

Hedi Slimane je opet fotkao! Nakon crno-bijelog London Teenage Portfolija (Dazed & Confused), o kojem su već pisani romani, poletni 40-godišnjak se u japanskom magazinu Vogue Hommes (proljeće '09) poigravao s bojama i simbolima američkog sna. Na usluzi mu se našao Nicola Formichetti, krativni direktor Dazeda i modni urednik časopisa Another Man, Vogue Hommes Japan i V Man.

Nicolin jedinstveni stil je sudar dvaju svjetova – Istoka i Europe, modernog i tradicionalnog. Poput Hedija, čiji je život razapet negdje između Parisa i Los Angelesa, i Formichetti živi kozmopolitski, ''na relaciji'' London-New York-Tokyo. Nicola surađuje i s high-street brandom Uniqlo, a djelomično je odgovoran i za japanske avanture etiketa Topshop i Topman. Dvojicu globalnih kreativaca veže i fascinacija youth kulturom i vječita potraga za novim talentima. Pogledajte kako to izgleda kada u modnu koaliciju uđu Nicola i Hedi.

Vogue Homme

Vogue Homme

Vogue Homme

Vogue Homme

Vogue Homme

Vogue Homme

Vogue Homme

Vogue Homme

Poveznice: Hedi Slimane, Nicola Formichetti, Vogue Hommes, Editorijal, Japan






Povezano