Najljepši proljetni komadi s potpisom domaćeg brenda DeLight

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.04.2024.

0

Foto: Danko Šimunović

Foto: Danko Šimunović

Postoji nepisano pravilo kako bi svaka žena u svom ormaru trebala posjedovati vječni klasik – smoking, i ne on odavno nije rezerviran samo za muškarce

Proljeće je ujedno i doba kada razne proslave dosežu svoj vrhunac. Prevladavaju nježne, pastelne boje, koje se savršeno uklapaju u toplije vrijeme koje smo toliko čekali. Pri odabiru savršenog staylinga, bitno je obratiti pozornost na kvalitetu tkanina, izvrsnost izrade samog komada, a u moru opcija koje su izrazito 'trendovske', pronaći ono savršeno odijelo ili haljinu koja djeluje bezvremenski i koje će biti nosivo – godinama.

Poznati domaći brend DeLight uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela. Naime, već se godinama upravo ovaj brend ističe krojevima, bojama i kvalitetom u kojima svaka žena izgleda profinjeno, ali istovremeno nježno i snažno. Riječ je o komadima koji su nosivi u raznim prigodama, bilo da ste nekome kuma ili slavljenica, gost na promociji ili vjenčanju, odlazite li na bitan sastanak ili event.

Nakit i dobar par cipela, u trenutku će jednu opušteniju dnevnu varijantu, pretvoriti u divan svečaniji look. Također, moć transformacije je nešto što komade iz ove capsule proljetne kolekcije, čini itekako poželjnima.

Make-up: Maša Mihaljčić

Make-up: Maša Mihaljčić

Gradske momente kroz svoj objektiv divno je zabilježio Danko Šimunović, produkciju potpisuje Marina Drljo Perša, a make-up modela Rahele Ljubičić, djelo je Maše Mihaljčić.

Produkcija: Marina Drljo

Produkcija: Marina Drljo

Postoji nepisano pravilo kako bi svaka žena u svom ormaru trebala posjedovati vječni klasik – smoking, i ne on odavno nije rezerviran samo za muškarce. Ženama on stoji izrazito elegantno i svaka se u njemu osjeća moćno i najmanju ruku – spremno osvojiti svijet. U ovoj kolekciji se posebno ističu i bijelo i baby blue Ann Marie odijelo, koje je ujedno i jedan od bestsellera brenda. Prirodne tkanine poput pamučnih i viskoznih haljina te odijela od hladne vune i svile, osvajaju na prvi dodir.

Foto: Danko Šimunović

Foto: Danko Šimunović

Adresa Vlaška 6 u Zagrebu, nezaobilazna je adresa ako ste u potrazi za prekrasnim vječnim komadima, koji će godinama krasiti vaše ormare i u kojima ćete uvijek izgledati nepogrešivo.


VIŠE O TEMAMAženska odijelaDeLighthrvatska modahaljine
Povezano