Pepsi lansirao mršavu 'stylish' limenku i rekao - zbogom oblinama!

Piše: I.B.
Objavljeno 09.02.2011.

0

I Pepsi je skužio da je 'skinny look' IN: Nova limenka svoje uzore ima u mršavim modelima Mercedes-Benz Fashion Weeka!

Diet Pepsi: Nova limenka

Diet Pepsi: Nova limenka

I Pepsi je skužio da je 'skinny look' IN: Nova limenka svoje uzore ima u mršavim modelima Mercedes-Benz Fashion Weeka!

Pepsi

Pepsi

I Pepsi slijedi modne trendove i nove ideale ljepote. Slavni proizvođač gaziranog pića je za Mercedes-Benz Fashion Week pripremio novu, 'mršavu' limenku "Diet Pepsi Skinny Can" u slavu "prelijepe, odvažne žene današnjice".

Uprovokativnom priopćenju za medije, Pepsi naglašava da je novi "tanki i atraktivni" look limenke dizajniran kako kako bi izgledao "moderno i stylish", baš kao i djevojke na modnoj pisti.

Pepsi: Obline su OUT?

Nove Pepsijeva limenka dosita jeste "mršava", "lijepa", "samopouzdana", "stylish", "moderna" i "atraktivna", no nekima je zasmetalo što se i veliki brand bezalkoholnog pića uključio u promoviranje "kostura", što je posao koji već godinama predano rade modni magazini.

Gurnuvši staru "neatraktivnu" debeljuškastu limenku u zapećak, i Pepsi nam je na određen način poručio da je sve što je 'debelo' - OUT!

The New Skinny Can

"Diet Pepsi ima bogatu povijest slavljenja ženske ljepote kroz nezaboravne reklamne kampanje koje su slijedile modne trendove. Ponosni smo što nastavljamo tradiciju kao službeni sponzor Mercedes-Benz Fashion Weeka. Naša nova 'mršava' limenka dokaz je da smo i dalje povezani s modnom pistom", kaže Jill Beraud iz Pepsijevog marketinškog odjela.






Povezano