U Zaru su stigle ljetne hlače koje nam djeluju kao pun pogodak

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 11.05.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

U Zaru je ovih dana stigao niz modnih noviteta, a našu pažnju privukle su jedne hlače u hit boji koje bi mogle biti savršen izbor za sve izazove nadolazećeg ljeta

U svibnju po starom dobrom običaju stižu prve osjetnije ljetne vibre, temperature rastu, raste i potražnja za nešto 'lakšim' kreacijama koje će dobro ići sa svim tipovima otvorene obuće. One najatraktivnije ljetne komade treba uloviti na vrijeme, dok se nisu razgrabili, a mi smo provjerili što je novo na policama mnogima omiljene Zare.

U trgovine ovog svjetski popularnog španjolskog brenda stigao je niz noviteta za drugi dio aktualne sezone, a našu pažnju privukle su jedne hlače koje nam djeluju kao pun pogodak za sve ljetne modne izazove.

Zara

Zara

Ljeto će nam osim bijele donijeti i vladavinu komada u svim nijansama plave i zelene. Ove hlače s potencijalom ljetnog hita osvajaju kaki izdanjem zelene, a u znaku su visokog struka, vezanja trakama od iste tkanine sprijeda te širokih nogavica. Jedan ležeran komad koji će popraviti modnu sliku nadolazećeg ljeta!

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena? 29,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraženske hlačeširoke hlačezelena boja
Povezano