Art market nova je hit lokacija u centru Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.05.2024.

0

Foto: ArtiZanat

Foto: ArtiZanat

Zagreb ima novu hit lokaciju koja okuplja sve ljubitelje ručnog rada, i to u samom centru grada, u Martićevoj 5, svake subote na Art marketu

Ono što Zagrebu svakako treba jeste proširenje kulturne scene, mjesto na kojem će se okupiti hrvatski kreativci te ponuditi svim zainteresiranima svoje radove. Upravo takva manifestacija bit će organizirana od strane udruge ArtiZanat, i to u popularnom Mojo baru, u samom centru Zagreba, u Martićevoj 5.  Posjetitelji će svake subote od 10 do 18 sati moći kupiti unikatne i ručno rađene predmete, a uz to još i popiti kavu na sunčanoj terasi.

Art Market će biti domaćin širokom spektru izlagača čije će se ponude izmjenjivati iz tjedna u tjedan. Posjetitelji će imati priliku istražiti i kupiti širok asortiman umjetničkih djela, uključujući nakit, keramiku, igračke te odjeću – sve izrađeno s pažnjom i strašću.

Kad se spoji umjetnost i kreativnost, nastaje nova platforma u obliku Art marketa koja će pružiti priliku za upoznavanje i druženje, istraživanje lokalne kreativne scene, procesa izrade i posjetitelji mogu izravno s autorom dogovoriti izradu predmeta po svojim željama.

Art market

Art market

"Poznato je kako iza svakog proizvoda stvorenog od strane rukotvoraca, stoji jedna priča, proces te inspiracija, a mi želimo stvoriti prostor gdje ćemo omogućiti da ti proizvodi budu prezentirani svim ljubiteljima kreativnog rada. Cilj je upoznati što veći broj ljudi s bogatom lokalnom umjetničkom scenom koju imamo", rekli su iz udruge ArtiZanat.

Organizatori vjeruju da će Art Market postati neobilazna subotnja destinacija za sve Zagrepčane i zagrebačke goste.


VIŠE O TEMAMAArt market ZagrebArtiZanatMojo bar
Povezano