ArtiZanat vas poziva na Sajam pod maskama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.02.2024.

0

Foto: ArtiZanat

Foto: ArtiZanat

Maskiranje nije obavezno, ali najbolja maska osvaja vrijedne nagrade, a zabavu će osigurati i predstavljanje zagrebačkog festivala rakija Zgrappa

Sajam pod maskama održat će se 10. veljače 2024., od 11 do 18 sati, u Mojo baru, u Martićevoj 5, u Zagrebu. Pripremite se za divan spoj kreativnosti i zabave na sajmu rukotvorina koji će se održati prve karnevalske subote i samo četiri dana prije Valentinova.

Karnevalski duh oživjet će maskirani izlagači, a ako se i vi odlučite na maskiranje možete osvojiti vrijedne nagrade. Svi maskirani posjetitelji sudjeluju u natjecanju a najbolja maska ​​dobit će vrijedne darove u znak naše zahvalnosti.

Uživajte u bogatom izboru rukotvorina svih kategorija, od modnih dodataka do kućnog dekora i umjetnina. Iskoristite priliku za pronaći jedinstven i poklon za dragu osobu ili pak vrijedan dodatak svojoj kolekciji.

Foto: ArtiZanat

Foto: ArtiZanat

Sajam organizira ArtiZanat, urbani kreativni kolektiv koji okuplja lokalne obrtnike, umjetnike i kreativce koji stvaraju jedinstvene proizvode vlastitim rukama. Unatoč razlikama u izboru alata i sirovina, svi članovi dijele ljubav prema stvaranju i želju da svojim radom uljepšaju našu svakodnevicu.


VIŠE O TEMAMAArtiZanatMojo barsajmovi u Zagrebu
Povezano