Sajam turizma Camping&Outdoor u Family mallu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.03.2024.

0

Foto: Family mall

Foto: Family mall

Drugi po redu međunarodni sajam zelenog turizma Camping&Outdoor otvara se u subotu u 10 sati u Family mallu u Zagrebu, a posjetitelji će ga moći razgledati do nedjelje

Ovog sunčanog vikenda Zagrepčani i posjetitelji glavnoga grada moći će uživati u bogatoj ponudi opreme i aktivnosti vezanih uz kamping i outdoor turizam na 2. po redu sajmu Camping&Outdoor koji zajednički organiziraju Family mall i PLACE2GO.

PLACE2GO je tvrtka koja se posljednjih 12 godina etablirala u organizaciji sajmova, i ovaj sajam je treći u nizu turističkih sajmova koje organiziraju.

Na sajmu Camping&Outdoor koji se održava od 16. do 17. ožujka u Family mallu u Zagrebu, predstavit će se mnogobrojne „zelene“ destinacije, organizatori izleta i aktivnosti na otvorenom poput raftinga, kayakinga, biciklističkih i pješačkih tura, planinarenja, vožnje quadovima i buggyjima, pa čak i speleoloških aktivnosti, kampovi, distributeri kamping i sportske opreme koju će svi posjetitelji moći na licu mjesta i kupiti uz značajne popuste.

Sajam će se održati u dvije zatvorene dvorane, a na vanjskom izložbenom prostoru bit će izloženo 15-ak kampera i kamp kućica, kao i vozila preuređenih za boravak u prirodi.

Posjetiteljima će se posebno svidjeti nagradni natječaj na kojem mogu osvojiti 5-dnevno putovanje kamperom koje daruje Bauer caravan centar, te premium paket izlet koji obuhvaća vožnju quadovima i jet-skijem za čak 4 osobe koju daruje Istra-adventure.

Ove godine nastupit će više od 70 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Nizozemske.

„Draga nam je da naš najzeleniji sajam polako raste i dobiva sve više i više poklonika.
Ovogodišnje aktivnosti u promociji sajma proširili smo i na susjednu Sloveniju, te očekujemo velik broj posjetitelja upravo iz smjera Ljubljane. Time naš sajam postaje sve atraktivniji za sve one koji se bave camping i outdoor turizmom“ – istaknula je Damjana Domanovac, direktorica sajma.

Radno vrijeme sajma je subotu i nedjelju od 10 do 19 sati.


VIŠE O TEMAMAFamily mallsajam turizmaPLACE2GOcampingsajmovi u Zagrebu




Povezano