Bolt Food odabrao 10 najboljih restorana u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.02.2022.

0

Zrno Bio Bistro dobitnik je u kategoriji Loved by Locals

Zrno Bio Bistro dobitnik je u kategoriji Loved by Locals

Omiljenim odredištem lokalnog stanovništva proglašen je restoran Zrno Bio Bistro koji se može pohvaliti i titulom certificiranog organskog veganskog restorana

Aplikacija Bolt objavila je dobitnike Bolt Food nagrade za 2021. godinu. Nagrada se dodjeljuje restoranima partnerima za izvrsnu gastronomsku ponudu koja, uz vrhunsku hranu, pružaju i zanimljiva kulinarska iskustva iz cijelog svijeta. Nagrada je ove godine prvi put dodijeljena i u Hrvatskoj gdje Bolt Food ostvaruje kontinuirani sustavni rast. Na globalnoj razini trenutno ova aplikacija za dostavu hrane ima 6 milijuna korisnika.

Nagrade Zlatna brokula dodijeljene su u 10 kategorija. Omiljenim odredištem lokalnog stanovništva proglašen je restoran Zrno Bio Bistro koji se može pohvaliti i titulom certificiranog organskog veganskog restorana.

Simple Green by Jelena odnio je pobjedu u Verified Vegan kategoriji

Simple Green by Jelena odnio je pobjedu u Verified Vegan kategoriji

Simple Green by Jelena
ponio je titulu provjereno veganskog restorana, dok je restoran Krojačnica proglašen skrivenim draguljem. Zvijezda u usponu je Imenso Sushi, dok je restoran s najviše narudžbi uz osobno preuzimanje u restoranu bio Yummy Pizza. Popularni La Štruk proglašen je kraljem tradicionalne hrane, a s najviše ponavljanih narudžbi može se pohvaliti restoran Sopranos.

Yummy Pizza odnio je pobjedu u Worth the Walk kategoriji

Yummy Pizza odnio je pobjedu u Worth the Walk kategoriji

Prema mišljenju korisnika Bolt Fooda, najbolja jela azijske kuhinje mogu se kušati u Hugo’s Sushi Baru, Wok n’ Pizza nudi najbolju vrijednost za novac, a apsolutnim miljenikom u kategoriji favorita za ručak proglašen je restoran Remi Food.

Osim što dobivaju personalizirani trofej - Zlatnu brokulu - i simpatične marketinške materijale, pobjednički restorani dva tjedna će biti istaknuti u posebnoj kategoriji aplikacije Bolt Food pod nazivom Restaurant Awards 2021.


VIŠE O TEMAMABoltrestorani u HrvatskojgastronomijaZrno Bio BistroSimple Green by Jelenarestoran KrojačnicaImenso SushiYummy PizzaLa ŠtrukRemi Food
Povezano