Pokazala nam je kako nositi možda i najveći trend sezone

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 09.05.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Denim je bez ikakve sumnje ključna modna riječ proljetnog dijela aktualne sezone, a ova modno osviještena Zagrepčanka pokazala nam je kako ga nositi u kombinaciji s trendi tenisicama i uvijek aktualnom bajkerskom jaknom

Ako bar površno pratite modu, onda zasigurno dobro znate da je proljetni dio aktualne sezone u apsolutnoj vladavini denima. Traper je iznad svega i traper je svuda oko nas, popularno je baš sve s denim predznakom, od traperica, haljina i suknji do košulja i jakni. Traper dobro ide uz sve, ali traper ide i s traperom, pa ga one najhrabrije fashionistice nose na taj način, nerijetko skoro pa od glave do pete.

A za jedan dobar primjer uspjele kombinacije bazirane na ovom trendu pobrinula se ova Zagrepčanka koja je denim uskladila s nekoliko drugih vrućih proljetnih komada.

Svijetle retro traperice hrabro je kombinirala s kompatibilnim gornjim dijelom (ni sami nismo sigurni je li to košulja ili jaknica!), a denim osnovu 'podigla' je s dva nepogrešiva komada: prepoznatljivom bajkerskom kožnom jaknom i trendovskim tenisicama.


Za kraj nas zanima i vaše mišljenje o ovom proljetnom modnom izdanju: pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke




Povezano