5 jeftinih make-up proizvoda koje vizažisti obožavaju!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 18.10.2015.

891

Make-up proizvodi koje vizažisti obožavaju

Make-up proizvodi koje vizažisti obožavaju

Svaki vizažist ima svoje omiljene kozmetičke proizvode i trikove koji ne moraju biti preskupi. Donosimo 5 onih koje naprosto obožavaju.

Često se dogodi da su neki jeftiniji kozmetički proizvodi bolji od onih skupih i razvikanih. Sljedeće kozmetičke proizvode vizažisti naprosto obožavaju!

1. Tuš za oči NYX Gel Liner and Smudger

NYX Gel Liner and Smudger

NYX Gel Liner and Smudger

Ovaj tuš u kutijici pravi je hit među vizažistima: postojan je i lagano se nanosi tankim kistom. Začuđujuće, no ne mogu se svi brendovi pohvaliti ovako kvalitetnim tušem. Preporučujemo ga za sve ljubiteljice mačkastih linija!

2. Tonirana krema Lasting Finish, Rimmel

Rimmel Lasting Finish

Rimmel Lasting Finish

Prekrasna varijanta za svaki dan upravo je ova tonirana krema koju vizažisti odabiru kad se odlučuju za lagan, prirodan izgled. Proizvod uopće nije guste teksture, no uspijeva sakriti sve nedostatke i učiniti vaš ten idealnim.

3. Maskara NY Great Lash Lots of Lashes, Maybelline

Maybelline NY Great Lash Lots of Lashes

Maybelline NY Great Lash Lots of Lashes

Da, ovo je legenda! Maskaru Maybelline u rozoj tubi imala je valjda svaka djevojka, a u kozmetičkim se torbicama vizažista može naći i danas. Znate li zašto? Ova maskara ne sadrži ništa suvišno, ona je klasika: lijepo boji trepavice i malo ih uvija. Bez drugih posebnih efekata. Idealna je za svakodnevan make-up u nude stilu.

4. Tuš za oči Eyestudio Lasting Drama, Maybelline

Maybelline Eyestudio Lasting Drama

Maybelline Eyestudio Lasting Drama

Postoji još jedan provjeren proizvod američkog branda Maybelline, a to je ovaj tuš u gelu. Njegove su prednosti u tome što njime možete nacrtati tanku i ravnu liniju, ali ga možete i razmazati te stvoriti popularan smokey eyes look.

5. Paleta korektora Catrice

Paleta korektora Catrice

Paleta korektora Catrice

Paleta korektora Catrice pomaže vam da sakrijete podočnjake, bilo koje crvenilo i neravnine na koži. Profesionalci često koriste upravo ovu paletu, no, ako se odlučite za nju, znajte da morate paziti koju ćete nijansu upotrijebiti, kojim podtonom možete sakriti nesavršenosti na koži. Svejedno, korektori su postojani i zbog toga vizažistima omiljeni!


VIŠE O TEMAMAmaskarakorektoriCatriceMaybellinetuš za očitonirana kremaEyestudio Lasting DramaRimmel Lasting FinishNYX Gel Liner and Smudger
Povezano