ELFS ima 'iconic' torbicu koju želimo ove sezone

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.03.2024.

0

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Od torbice očekujemo da je lijepa, neprimjetna i da istovremeno odjeći da finalni zaokruženi elegantni look, te ono najvažnije, da u nju stanu mobitel, novčanik i osnovni make-up poput rumenila ili ruža

Mala elegantna torbica modni je dodatak kojeg čuvamo baš kao malu crnu haljinu i koja je obavezni dio garderobe. Poznatija kao shoulder bag, idealna za dnevne ali i večernje kombinacije, dolazi u svim oblicima, materijalima i uzorcima, no, nova kolekcija torbica ELFS ove sezone donosi najpopularniji model.

Od torbice očekujemo da je lijepa, neprimjetna i da istovremeno odjeći da finalni zaokruženi elegantni look, te ono najvažnije, da u nju stanu mobitel, novčanik i osnovni make-up poput rumenila ili ruža. Upravo zato su ELFS-i u ovoj kolekciji predstavili idealan oblik torbice koji može funkcionirati i za večernji izlazak, ali i kao dnevna torbica, ovisno koju veličinu izaberete. Najmanji model, torbica nešto malo veća od novčanika, izrađena je od elegantne lakirane prirodne kože, savršeno ide uz haljine i kapute kad je sve što u njoj trebate ruž, mobitel i kartica. Klasičan model ukrašen prepoznatljivim ELFS srcem čini ju one-time modelom koji sad već ima iconic status među torbicama, jer malu crnu torbicu jednostavno morate imati. Ono što ju čini elegantnom i luksuznom, je lanac u boji zlata zahvaljujući kojem ju možete neprimjetno nositi i preko ramena.

Frizura i make-up: Dora Marošević

Frizura i make-up: Dora Marošević

Druga veličina istog modela je malo veća torbica za one žene koje vole eleganciju i u dnevnim poslovnim kombinacijama. Savršene veličine, dovoljno mala da je šarmantna i dovoljno velika za većinu svakodnevnih potrepština, ova je torbica must have sezone. Kad radni dan završi na afterwork koktelu, večeri ili partyju, najbolje je imati torbicu koja govori da ste „spremni za izlazak“. Dress code ponekad i ne morate strogo ispoštovati, ali s pravom torbicom uvijek se osjećate dovoljno sređeni i elegantni.

Model: Regine /Talia model

Model: Regine /Talia model

Ova ELFS torbica već je osvojila srca poznatih obožavateljica branda, a osim efektne i kvalitetne prirodne kože  dolazi i u izvedbi od kroko kože. Posebno je zanimljiv model izrađen od takozvane vintage kože, koja je posljednjih sezona jedan od omiljenih trendova street style ikona na tjednima mode. Ako želite biti spremni za dnevni modni event i svom casual outfitu dodati malo vibrantnog, ovaj je model torbice najbolji izbor. U posebnoj prljavo pink boji slaže se uz business ali i jeans kreacije.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

"Naše su torbice jedan od naših najprepoznatljivijih artikala i zaista smo ponosni na to. Naše klijentice nerijetko imaju isti model u više boja ili veličina i sa svakom novom kolekcijom trudimo se obogatiti ovaj komad. Bilo da ste u jeansu, odijelu ili haljini, dobra torbica perfektnog kroja i precizne fine izrade daje sofisticiran dojam odjevnoj kombinaciji i podiže outfit na sasvim novu razinu. Naše su torbice baš to, komad koji je dovoljan za elegantan i profinjeni stil", kažu dizajneri branda Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

Nova je kolekcija torbica već stigla u ELFS dućane u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Opatiji, Dubrovniku i Hvaru.


VIŠE O TEMAMAtorbeElfstorbicetorbice za izlaskehrvatska moda
Povezano