ELFS lansirao novu kolekciju trendi nakita

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.02.2024.

0

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Bilo da ste ljubitelji minimalizma ili nešto raskošnijeg stila, nova kolekcija nakita omiljenog modnog branda ELFS pod nazivom 'Srce' donosi komade koji će upotpuniti svaki outfit

Najprepoznatljiviji znak stila zasigurno je nakit. Biramo ga jako oprezno u skladu s odjećom, bojama, raspoloženjem, a samo jedan komad nakita ima moć u potpunosti zaokružiti odjevnu kombinaciju.

Bilo da ste ljubitelji minimalizma ili nešto raskošnijeg stila, nova kolekcija nakita omiljenog modnog branda ELFS pod nazivom "Srce" donosi komade koji će upotpuniti svaki outfit. Izrađena od vrhunskih materijala, čelika i cink legure s pozlatom, kolekcija sadrži ogrlice, naušnice i prstenje, a najzanimljiviji detalj su privjesci s prepoznatljivim ELFS srcem što ove komade ujedno čini i idealnim poklonom za Valentinovo. Bilo da poklanjate sebi ili drugima, nova kolekcija nakita donosi statement komade za one koji vole da nakit vodi glavnu ulogu u odjevnoj kombinaciji, a za sve ljubitelje minimalizma, efektne ogrlice s privjescima odlično će upotpuniti senzualne i jednostavne modne kombinacije.

Model: Klara Blažević, IM Studio Model Agency

Model: Klara Blažević, IM Studio Model Agency

Nakit oduvijek kroz povijest, uz stilističku, ima i emotivnu ulogu i to je jedan od najintimnijih komada koje ponekad želimo sakriti, blizu srcu, ispod majice ili košulje, a nekad ga želimo otkriti i pokazati. Ovaj izraz stila, emocije, snage i moći nosi se uvijek, a čuva se dugo i bez obzira na trendove ne gubi na vrijednosti i na stilskoj prepoznatljivosti. Sve ljubiteljice nakita znaju kako se dobri komadi nakita nose godinama i uvijek imaju poseban značaj u njihovoj garderobi.

Frizura: Studio Marcela

Frizura: Studio Marcela

"Naša je kolekcija nakita idealna za sve kombinacije. ELFS djevojke i žene kombiniraju ove komade s našim haljinama, majicama i vestama, a često ih nose cool i odvažno s jednostavnim casual hoodicama kad žele svakodnevnoj kombinaciji dati ženstven i chic izgled. Svaki komad se može nositi i kombinirati zasebno, a za posebne prigode savršeno se mogu nositi kompleti koje čine ogrlica, prsten i naušnice s prepoznatljivim detaljima precizne fine izrade koji ostavljaju jako elegantan i glamurozan dojam", istaknuli su dizajneri modnog branda ELFS Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Boja zlata je ove sezone veliki hit jer daje snagu i moć i efektno djeluje s jednostavnijim proljetno/zimskim kombinacijama, a odlično se nosi i s  monokromatskim i s višebojnim outfitima jer zlato je boja čiji sjaj ne blijedi. Zato je nova kolekcija nakita idealna za svakodnevne kombinacije kao i za posebne lookove kad želite zablistati. Ako je suditi po novoj ELFS kolekciji nakita, vrijeme je za upečatljive komade i romantične dodatke.

Nova kolekcija nakita dostupna je na svim ELFS prodajnim mjestima.


VIŠE O TEMAMAElfsnakithrvatska modaogrlicenaušniceprstenjeIvan TandarićAleksandar Šekuljica
Povezano