Tom Ford se pravi važan: Kolekcija je 'ludilo', ali ne smijemo ju vidjeti!

Piše: Ana Belić, Zagreb
Objavljeno 14.09.2010.

0

Tom Ford

Tom Ford

Svi smo dugo iščekivali trenutak kada će genijalni dizajner Tom Ford konačno napraviti i prvu žensku kolekciju za svoju marku Tom Ford. Napokon smo i to dočekali, ali fotografije kolekcije još uvijek nitko ne može vidjeti!

Naime, zahvaljujući čarima društvenih mreža (u ovom slučaju Twittera), u nedjelju navečer mogli smo vidjeti uzbudljive novosti objavljene od najvećih modnih urednika.

Hilary Alexander iz britanskog Telegrapha tako je na Twitteru napisala kako je bila pozvana na Fordov ''cocktail party'', a na kraju se ispostavilo da je to modna revija na kojoj će slavni dizajner predstaviti svoju žensku kolekciju! Party je bio veoma intiman i privatan, fotografiranje je bilo dozvoljeno samo Fordovom osobnom snimatelju, tako da ćemo kolekciju moći vidjeti tek nakon što nam se Njegovo veličanstvo TF smiluje.


Od Hilary Alexander također smo saznali da su mu reviju nosile poznate pjevačice i glumice poput Julianne Moore, Beyonce i Daphne Guinness.

Tom Ford

Tom Ford

Urednici utjecajnih magazina poput Joea Zeeja i Dereka Blasberga cijelu su večer djelili svoje oduševljenje Tomovom kolekcijom na Twitteru te tako dodatno zaintrigirali javnost i (ne)sretnike koji još uvijek nisu vidjeli o čemu se radi. Od njih smo saznali i da je Tom bio glavni pripovjedač tijekom revije i da je osobno on objašnjavao svaki outfit.

Sudeći prema hrpi tweetova koje su modni urednici objavljivali s velikim uzbuđenjem i hrpom uskličnika, uopće ne sumnjamo da ćemo i mi ostali biti pozitivno iznenađeni ovom famoznom kolekcijom. Po internetu kruže glasine da će Tom Ford tek u siječnju (!) običnim smrtnicima službeno predstaviti svoju novu modnu liniju.



VIŠE O TEMAMATom Ford




Povezano