Očarala vas je proljetnim lookom: 'Jednostavno savršena'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 03.05.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jednostavnost je u svijetu mode i street stylea iznad svega, a ova prelijepa Zagrepčanka složila je jednu savršeno jednostavnu, nepogrešivu proljetnu modnu kombinaciju koja uvijek dobro prolazi

Red kiše, red sunca... Uživamo u izazovima proljeća, a zahvaljujući zagrebačkoj špici svako malo nam stižu i efektne kombinacije koje mogu poslužiti kao inspiracija za nastavak sezone. Na jednoj strani su oni 'vrišteći', nabrijani komadi, na drugoj pak fina, oprobana dnevna klasika koja prolazi uvijek i svugdje. Ali koju i treba znati nositi.

Iz te kategorije stiže nam i ovaj divni dnevni styling složen od 'sastojaka' koje vrlo vjerojatno imate u svojoj garderobi. Pravi primjer kako složiti savršen dnevni look bez pretjerivanja i bez suvišnih komada!

Njen izbor su čisti klasici proljeća: crni blejzer, komad s kojim nema greške, kombinirala je s jednostavnim crnim topom, svijetlim trapericama s retro vibrom i poderotinama te trendi tenisicama. Kombinacija je zaokružena torbicom... I to je to!


"Ljepota, mladost, jednostavnost. Bravo!", "Jednostavno uvijek bude i najbolje", "Savršena", "Jednostavno, lijepo, prirodno" - to su neke od reakcija na ovu kombinaciju na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano