Najtraženije hlače iz Reserveda govore nam sve o ljetu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 05.05.2024.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Zakoračili smo u period vladvine vječne bijele boje, stoga ni ne treba čuditi da su najbolje prodavane hlače na policama Reserveda upravo takve. Bijele!

Iz dana u dan ljeto nam je sve bliže, klimatološki ga već pomalo možemo osjetiti, a njegove jake naznake već se daju uočiti i u modnim kombinacijama. Polako raste udio modnih klasika po kojima prepoznajemo najtopliji dio godine, a u tom je kontekstu i ove godine jednostavno neprikosnovena - bijela boja!

Osim T-shirteva i tenisica, IN su i bijele haljine, ali sve su traženije i lagane hlače u ovoj vječnoj (ne)boji. Tome u prilog ide i popis najprodavanihih komada u Reservedu, tamo su pri samom vrhu liste (trenutno na drugoj poziciji ukupno, te na prvoj unutar svoje kategorije) jedne hlače koje su na tragu svega prethodno rečenog.

Reserved

Reserved

Svi žele ove efektne i ugodne bijele hlače s rastezljivim pojasom, bočnim džepovima i nogavicama ležernog kroja koje će se uklopiti u baš sve kasnoproljetne i ljetne modne sheme. Pravi klasik koji vrijedi imati u svojoj garderobi, što su obožavateljive Reserveda očito prepoznale.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Cijena? 39,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhlačeReservedbijela bojabijele hlačeženske hlače
Povezano