Lisca u Zagrebu predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2012.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.08.2011.

0

Lisca za proljeće/ljeto 2012.

Lisca za proljeće/ljeto 2012.

Lisca je danas u Zagrebu predstavila modne trendove u kolekcijama rublja, kupaćih kostima, bluza i spavaćeg programa za proljeće i ljeto 2012. koji odišu senzualnošću i zavodljivom romantikom.

Trendove za 2012. obilježavaju detalji koji suvremenoj ženi osiguravaju nježnu eleganciju tijekom cijeloga dana. Lisca Fashion je tako izrazito ženstvena, vođena mišlju o potpunosti i udobnosti za svaki ukus i svaku mjeru. A senzualna romantika Lisce Selection bit će poslastica za zavodljive i smjele dame.

Cheek by Lisca i dalje ostaje razigrana i romantična. Obilježava ju kako niz kombinacija, tako i dopadljive čarapice i papučice. Iduće godine prvi put ćete moći izabrati majice i bluze koje koloristički dopunjavju kolekciju rublja.

Kupaći kostimi za ljeto 2012. prijateljski prema oblinama

Kako na plažu? Igra boja i ženstveni modeli kupaćih kostima Lisca za ljeto 2012. žene će oduševiti čudotvornim grudnjacima, korektivnim modelima za blago oblikovanje linije i brojnim modnim dodacima bez kojih odlazak na plažu gotovo da više nije moguć. Moda je ovaj put prijateljska prema oblinama pa pored trendi trokutastih i bando grudnjaka među glavne ljetne modne hitove uvrštava tankini, koji se u nekoliko poteza pretvara u mini haljinu. Pored toga must have su etno motivi svježih tropskih nijansi za one koje i na plaži žele dekolte koji oduzima dah.



Lisca za proljeće/ljeto 2012.

Lisca za proljeće/ljeto 2012.


Kolekciju kupaćih kostima Cheek by Lisca za ljeto 2012. obilježava nezaustavljiva energija strip superheroina. Žive će boje akciju donijeti i na plažu pa će tako suvremene heroine, kojima nikad ne ponestane energije, oduševiti u trendi modelima, neobičnim top-grudnjacima i naravno super push-up grudnjacima koji će se pobrinuti za opuštenu i nesputanu akciju na plaži i u vodi.

Tina Katanić i dalje zaštitno lice

Među brojnim modelima oduševljavaju grudnjaci s pjenasto oblikovanim košaricama sve do dubine košarica F, tehnološki usavršeni push-up grudnjaci – Wow Push, Fit4U, Light Gel, Best Fit i najnoviji Light Gel push-up grudnjak bez žice. S ponudom udobnog homewear programa te bluza, majica, suknji i kostima u Lisci ćete se moći odjenuti od pete do glave - i još gornja odjeća koloristički i stilski dopunjuje modele rublja i kupaćih kostima.
 
Lisca za proljeće/ljeto 2012.

Lisca za proljeće/ljeto 2012.

 
Kolekcija bluza Lisca će se u 2012. godini bojama i stilski potpuno podudarati s kolekcijom rublja i spavaćeg programa.

Pistom su i ovaj put prošetale poznate hrvatske manekenke a, Tinu Katanić viđat ćete i na Liscinim fotografijama kupaćih kostima i rublja za iduće ljeto, dok je Natalija Osolnik lice robne marke Cheek by Lisca.


VIŠE O TEMAMALiscaTina KatanićCheek by Liscakupaći kostimiNatalija Osolnik




Povezano