U Zari smo pronašli savršene ljetne hlače po OK cijeni

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 07.05.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ljeto donosi velike promjene u naše ormare, a ako na vrijeme želite uloviti one najtraženije komade, svibanj je savršen tajming za šopingiranje! Naš današnji prijedlog su jedne Zarine ljetne hlače bez mane.

Dolaskom svibnja došlo je do velikih promjena u izlozima modnih trgovina. Proljetni klasici padaju u drugi plan, ključne pozicije preuzimaju krpice koje će nam uljepšati nadolazeći ljetni dio godine. Naša garderoba vapi za novitetima, a dobre ljetne hlače definitivno će biti dobrodošle u ormar svake djevojke i žene koja drži do modne komponente.

Malo smo pročešljali odjeljak sa Zarinim komadima koji mirišu na ljeto, za oko su nam zapele jedne nepogrešive hlače za svaki ljetni dan. Oku ugodne, udobne, pogodne za različite ljetne kombinacije!

Zara

Zara

Osvojile su nas ove culotte hlače visokog struka u ekru izdanju. Upotpunjene su dvostrukim tankim pojasom, prednjim obrubljenim džepovima i širokim nogavicama duljine do gležnja. I odlično će ići u kombinaciji s vašim omiljenim sandalama, ali i sa svim tipovima topova.

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena ovog Zarinog potencijalnog hita iznosi 35,95 eura.


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraženske hlačeculotte hlače
Povezano