Helena Šopar kao femme fatale na filmskom platnu

Piše: Cromoda.com
Objavljeno 17.03.2011.

0

Midikennova zvijezda Helena Šopar ulogom u kratkom filmu "Mind Games" redatelja Gavina Bonda otvorila je vrata Hollywooda

Helena Šopar

Helena Šopar

Midikennova zvijezda Helena Šopar ulogom u kratkom filmu "Mind Games" redatelja Gavina Bonda otvorila je vrata Hollywooda

Midikennov top model Helena Šopar ovog je ponedeljka otvorila vrata Hollywooda. Svoju prvu filmsku premijeru imala je u njujorškom  Albert Hall Tavernu.
 
Ljepotica s Paga u kratkom filmu "Mind Games" redatelja Gavina Bonda glumi seksi šizofreničarku, koja uz pratiju šaha zavodi 36-godišnjeg Briana Geraghtyja, glavnog glumca koji se proslavio u Oscarom nagrađenom filmu "Narednik James".
 
Helena Šopar u filmu Mind Games

Helena Šopar u filmu Mind Games

Glumačku karijeru Helena je najavila još prije godinu dana u interjvuu za naš portal. "Trenutno pohađam satove glume, a u planu mi je i glumačka škola. Volim učiti, napredovati i sviđa mi se gluma jer je kompleksnija od očekivanja. Nema većeg zadovoljstva nego rastaviti scenarij na milijun komadića koji se onda slažu kao puzzle. Analizirati likove, pronalaziti načine kako bi shvatio nečiji lik, naučiti kako ući u taj lik i onda postati on. Shvatiti ga u potpunosti. Zabavlja me čitanje scenarija, jer imam osjećaj da je to samo moj svijet, svijet u kojem volim biti i u kojem živim tisuću života. Zaboravim na posao, na stres, na sve ostalo. Jednostavno utonem u svoju Narniju i izgubim se u vlastitim mislima. Glumu doživljavam kao meditaciju.", kazala je uspješna Midkennova manekenka. Cijeli intervju pročitajte na sljedećem linku:

> INTERVJU Helena Šopar: 100 posto radoholičarka!






Povezano