Replay za proljeće/ljeto 2011: Glamurozni boemski chic i retro šarm

Piše: Cromoda.com
Objavljeno 15.03.2011.

0

Romantične haljine, kratke hlače, suknje i minice stvorene su za individualku koja zna bez ustručavanja izraziti svoju osobnost

Replay

Replay

Kolekcija talijanskog branda Replay za proljeće/ljeto 2011. ujedinila je avanturistički duh, retro šarm i spontanost u glamurozni boemski chic za sve one slobodne i nesputane raznim konvencionalnim idejama.

Kolekcija talijanskog branda Replay za proljeće/ljeto 2011. ujedinila je avanturistički duh, retro šarm i spontanost u glamurozni boemski chic za sve one slobodne i nesputane raznim konvencionalnim idejama. Ona i on u ovoj su kolekciji predstavljeni kao dvije potpune suprotnosti, a dobro znamo da se suprotnosti privlače! Nova kolekcije stigla je u Replayove trgovine u Hrvatskoj.
 
Replay

Replay

Replay žena je sexy, samouvjerena i neovisna kao nikada do sada. Romantične haljine, kratke hlače, suknje i minice stvorene su za individualku koja zna bez ustručavanja izraziti svoj samouvjeren personality. Začin cijelom outfitu daju platnene salonke s vrtoglavo visokim potpeticama, satenske tenisice i sandale sa platformama, te pregršt nakita i accessoirea.

Replay

Replay

Replay muškarac ove je sezone prikaz jedinstvene muške vizije svemira. Koristi sve blagodati koje mu pruža današnja tehnologija ali naginje retru i ikonama iz nekih drugih, crno bijelih vremena. Vodonepropusne jakne, retro košulje, majice sa retro printevima jarkim bojama pasat će uz hlače u military stilu ili nezaobilazne traperice obrađene raznim vrstama preparacija.  Platnene tenisice i mokasine savršeno će se uklopiti uz nezaobilazne torbe i accessoar za njega.






Povezano