Marjan Pejoski: Zebra-cipele koje 'ubijaju' na prvi pogled

Piše: CroModa.com
Objavljeno 16.06.2010.

0

Ako ste zaista željni pravog modnog eksperimentiranja, onda su ove jedinstvene zebra-cipele makedonskog dizajnera Marjana Pejoskog stvorene baš za vas!

Cipele by Marjan Pejoski

Cipele by Marjan Pejoski

Marjan Pejoski je rođen 1968. godine u Skopju. Sin političara, u Makedoniji je išao u ekonomsku školu, a onda se 1989. preselio u London. Svjetsku mu je slavu donijela haljina koju je dizajnirao za islandsku glazbenu ikonu Björk.

Ako ste zaljubljeni u cipele (u što ne sumnjamo) te ako želite neku radikalnu inovaciju u svom modnom životu (a tko ne želi?!), onda ste idealna 'žrtva' Marjana Pejoskog, talentiranog i svjetski poznatog dizajnera koji dolazi iz prijateljske Makedonije. Marjan je kreirao ove ekstravagantne ženske zebra-cipele, koje se mogu na internetskoj stranici etikete Kokon To Zai za 360 britanskih funti (oko 3120 naših kuna).

Marjan Pejoski je rođen 1968. godine u Skopju. Sin političara, u Makedoniji je išao u ekonomsku školu, a onda se 1989. preselio u London. Svjetsku mu je slavu donijela haljina koju je dizajnirao za islandsku glazbenu ikonu Björk. Podsjećamo, pjevačica se u Marjanovoj 'labud-haljini' pojavila na dodjeli Oscara 2001. godine te izazvala oprečne reakcije. Dok su jedni bili oduševljeni Marjanovom avangardom, drugi su haljinu proglasili jednim od deset najvećih modnih užasa u povijesti nagrade Oscar.






Povezano