David Chiang: Sanjam o Victoria's Secretu, uzor mi je Linda Evangelista!

Piše: T.D.
Objavljeno 12.03.2011.

1

David Chiang (Foto: Nymag)

Čini se da je Andrej Pejić dobio opasnu konkurenciju: 22-godišnji model David Chiang silno se želi ugurati u društvo ljepotica Victoria's Secreta

Čini se da je Andrej Pejić dobio opasnu konkurenciju: 22-godišnji model David Chiang silno se želi ugurati u društvo ljepotica Victoria's Secreta

David Chiang (Foto: Nymag)

Zaboravite na Andreja Pejića - novi ženski model u tijelu muškarca zove se David Chiang! Američki mediji ovih su se dana naveliko raspisali o 22-godišnjem tajvansko-kanadskom manekenu koji sanja o angažmanu za Victoria's Secret. Tko zna, možda će baš on i Andrej postati nova Heidi Klum i Claudia Schiffer!

"Moj san je Victoria's Secret, I vjerujte mi da puno radim na tome!", kazao je mladi kanadski ljepotan rođen u Tajvanu. Iako je spreman na sve, David isprva nije imao potporu obitelji: "Moja mama je bila protiv svega, govorila mi je da je biti model isto što i biti beskućnik. Na početku je bilo zaista teško, no nekako sam supio uvjeriti roditelje da moja agencija ima ozbiljne planove. Sada je i mama sretna, jer me gotovo svakog dana vidi na TV-u".

David je 1988. rođen u Kaohsiungu, a 11 godina kasnije preselio se u kanadski Vancouver. Prije dvije godine postao je član agencije Elmer Olsen Models te se počeo baviti modelingom na lokalnoj razini.

> Andrej Pejić: Promijenit ću spol ako me Victoria's Secret želi!

No, nije trebalo dugo čekati da ga primijete veliki igrači: Iste je godine debitirao na reviji Alexandera McQueena te potpisao ugovor s njujorškom agencijom Major Models. U siječnju ove godine odigrao je značajnu ulogu na pariškom i milanskom tjednu mode, gdje je nosio revije brandova Ermenegildo Zegna, Missoni, Dior Homme i John Varvatos.

David je prepun samopuzdanja: "Ja sam nova Linda Evangelista. Ne želim se probuditi za manje od 10 tisuća dolara!". Upoznajte ga u galeriji fotografija:

{gallery}zp25/chiang1{/gallery}






Povezano