5 Drogerijskih SPF krema za lice koje vam trebaju ovog ljeta

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 08.05.2024.

0

Kreme sa SPF-om

Kreme sa SPF-om

Iako bismo SPF trebali nanositi na lice tijekom cijele godine, to pravilo posebno vrijedi ljeti, zato smo za vas pronašli pet odličnih krema s SPF-om koje možete pronaći u svojoj obližnjoj drogeriji. 

Vjerujemo da je već općepoznato koliko je bitno svoju kožu štiti od sunca i štetnih UV-zraka tijekom cijele godine, a posebice ljeti kada su one najjače. Naravno da svi sanjamo o zavodljivom i preplanulom izgledu tena, međutim zaštitu bismo ipak trebali stavljati na prvo mjesto. Naime, iako daje preplanuo izgled, sunce isušuje kožu, može dovesti do njezinog pucanja, potaknuti starenje, ali i pojavu raznih drugih nepravilnosti.

Osim tih nuspojava, nećemo ni spominjati one ozbiljnije, samo ćemo reći da biste kreme s SPF-om svakako trebali smatrati najboljim prijateljima vaše kože ovoga ljeta. Dok se na tržištu mogu pronaći brojne skupe varijante zaštitnih krema od visokih brendova, svjesni smo da oni nisu dostupni svima. Na sreću, ne moraju ni biti budući da se u drogerijama također mogu naći odlični i kvalitetni SPF proizvodi, a mi smo odlučili istražiti koji su to. Otkrijte u nastavku!

1. CeraVe - Facial Moisturising Lotion SPF 50+


Foto: CeraVe

Foto: CeraVe


2. Ziaja - Matifying Cream SPF 50+


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


3. Garnier - Ambre Solaire Super UV SPF 50+


Foto: Garnier

Foto: Garnier


4. Eucerin - Dry Touch Sun Gel-Cream SPF 50+


Foto: Eucerin

Foto: Eucerin


5. La Roche-posay - Anthelios UVmune 400 SPF 50+


Foto: La Roche-posay

Foto: La Roche-posayVIŠE O TEMAMACeraveZiajaGarnierEucerinLa roche posaykremekreme za licespf kreme
Povezano