Andrej Pejić: Šminkam se, a fotografi obožavaju moj izgled!

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 20.11.2010.

0

Andrej Pejić (Foto: Styleite.com)

Andrej Pejić, mladi tuzlanski maneken koji već godinama živi u Australiji, u intervjuu za The Sydney Morning Herald kazao je da fotografi vole njegov ekscentrični androgeni izgled

Andrej Pejić (Foto: Styleite.com)

Andrej Pejić, Australac rođen u Bosni i Hercegovini, svojim ekstremno androgenim izgledom ne prestaje izazivati oprečne reakcije modne javnosti. Dok su jedni oduševljeni, drugi, pomalo zločesto, i dalje ne mogu vjerovati da je Andrej  - muško.

Njegovu ljepotu neki su čak nazvali i 'apsurdnom', ali unatoč popularizaciji 'pravih muškaraca' (koja je došla na krilima recesij) Andrej je u svijetu mode iznimno popularan.


“Čini mi se da fotografi vole moj izgled. Kada me vide, često govore o ekstremnoj androgenosti i jako puno komentiraju moju 'pretjeranu' mršavost“, izjavio je za The Sydney Morning Herald 18-godišnji koji je iz rodne Tuzle (Bosna i Hercegovina) početkom rata otišao u Australiju.


Nedavno je, tijekom posjete Bosni i Hercegovini, dao intervju za srbijanski Kurir. “Nije tajna da se šminkam i bojim kosu“, kazao je tada Andrej.



VIŠE O TEMAMAAndrej PejićThe Sydney Morning Herald




Povezano