Tragikomični photoshop: 50 Cent sakrio tetovažu

Piše: T.D.
Objavljeno 03.11.2009.

0

Na fotografijama za reklamnu kampanju parfema Power nedostaju elementarne stvari; tetovaža na Curtisovom trbuhu samo je jedna od njih

50 Cent

50 Cent

Curtis "50 Cent" Jackson pokazao nam je svoje strašne mišiće u reklamnoj kampanji svog novog parfema – Power. Njegov se kreativni tim malo preračunao, jer 50 centu na fotkama nedostaju sastavni dijelovi tijela, poput velike tetovaže na desnoj strani trbuha.

Curtis "50 Cent" Jackson pokazao nam je svoje strašne mišiće u reklamnoj kampanji svog novog parfema – Power. Njegov se kreativni tim malo preračunao, jer 50 centu na fotkama nedostaju sastavni dijelovi tijela, poput velike tetovaže na desnoj strani trbuha. No, to nije sve! Krunski dokaz opasnog fotošopiranja je bijela košulja, na koju se majstori photoshopa jednostavno zaboravili staviti gumbe.

Jedan od najpoznatijih američkih repera prezadovoljan je vizualima na kojima, prema riječima američkih medija, izleda iznimno sexy. “Za mene moć (power) nije samo nešto što usvojite i naučite živeći na ulici, to je način života”, objašnjava 50 Cent naziv svog novog mirisa.

Parfem Power by Fifty Cent ekskluzivno će se pojaviti u trgovinama Macy 5. studenog, a cijene će se kretati od 50 do 70 američkih dolara.






Povezano