Jimmy Choo za H&M: Pogledajte kolekciju!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 22.09.2009.

0

Već mjesecima sanjate o plodovima suradnje etikete Jimmy Choo i modne kuće H&M? Vrijeme je da konačno saznate što se to krije u čarobnoj kutiji H&M-a!

Jimmy Choo za H&M

Jimmy Choo za H&M

Već mjesecima sanjate o plodovima suradnje etikete Jimmy Choo i modne kuće H&M? Vrijeme je da konačno saznate što se to krije u čarobnoj kutiji Jimmyja i H&M-a!

Još od početka ljeta konkurencija drhti od priča o kolaboraciji prestižne kuće Jimmy Choo i švedskog H&M-a. H&M je vodio ljubav i s Cavallijem, Madonnom, Rei Kawakubo i Matthewom Williamsonom, ali čini nam se da nijedna od kolekcija nije izazvala takvu pažnju kao ova s potpisom Jimmyja Chooa. Pogodovao je tome jak i dugotrajan marketing, čekalo se mjesecima, a kad se nešto iščekuje onda mašta radi kao luda. Stoga i ne treba čuditi što su prvi komadi iz ove kolekcije izazvali blago razočaranje kritike i potencijalnih kupaca. Jimmy Choo nije kreirao ništa senzacionalno, ali ima tu zanimljivih krpica i dodataka.

Kolekcija se sastoji od muške i ženske odjeće, cipela, torbica i ostalog accessoriesa. Blještave cipele kao rođene za partyje, jesenske sandale, zebra-printovi, kožne torbe s retro detaljima, otmjene večernje haljine… Linija će u 200 H&M-ovih trgovina diljem svijeta doći 14. studenog ove godine. Donosimo vam galeriju fotografija s vrućim komadima iz kolekcije Jimmy Choo for H&M!

{gallery}zp0925/jc-hm{/gallery}






Povezano