Energetske kuglice vrijedi probati, donosimo recept Mihaele Devescovi!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.10.2017.

1

Mihaela Devescovi

Mihaela Devescovi

U gastro eventu su korištene bio&bio namirnice a jesenski blagovaonski stol dekoriran je artiklima iz trgovina Coincasa, JYSK, Pepco i KiK

WestTaste, gastro event u WESTGATE Shopping Cityju, ponovno je zainteresirao sve ljubitelje gastronomije koji su se uz Mihaelu Devescovi, kraljicu sirove hrane u Hrvatskoj, uvjerili da hrana ima puno važniju ulogu nego što obično mislimo.

"Sve je više ljudi koji se imaju želju educirati o prehrani i industrijski obrađenoj hrani. Raduju me WestTaste i Domaći kutak u Westgateu kao prezentacije zdrave, iskonske hrane, uz sirovojedstvo koje ima pozitivno djelovanje na ljudsko zdravlje općenito" - izjavila je Mihaela.

Recept Energetskih kuglica by Mihaela Devescovi:

Energetske kuglice

Energetske kuglice

Sastojci: 200g badema, 200g indijskih oraščića, 150g datulja, 150g badema, 30g Chia sjemenki, 4 žlice kakaa u prahu, 2 žlice agava sirupa.

Priprema:
Miksajte bademe i indijske do brašna, dodajte datulje te ostale sastojke i miksajte dok se smjesa ne sjedini, po potrebi dodajte još zaslađivača. Oblikujte u kuglice i servirajte ili spremite u hladnjak za naknadnu konzumaciju.

Sirova hrana

Sirova hrana

U gastro eventu su korištene bio&bio namirnice a jesenski blagovaonski stol dekoriran je artiklima iz trgovina Coincasa, JYSK, Pepco i KiK čiju bogatu ponudu proizvoda za obitelj i dom također možete pronaći u Westgateu.


VIŠE O TEMAMAsirova hranaWestgate Shopping Cityenergetske kugliceMihaela Devescovizdrava prehrana
Povezano