Stižu muškarci s trudničkim trbuščićima!

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 21.05.2012.

20

Provokativni editorijal ljetnog izdanja magazina Candy prikazuje muškarce u drugom stanju

Novi ljetni broj časopisa Candy jedna je od brutalnijih modnih tiskovina koje smo imali priliku vidjeti u posljednjih nekoliko mjeseci. Osim čarobne naslovnice s Tildom Swinton, koja nam pokazuje svu snagu make-upa i kvalitetne fotografije, Candy donosi i par editorijala o kojima bi se moglo pričati mjesecima.

Jedan od njih mogao bi šokirati konzervativnije krugove! Vratimo se malo u bližu prošlost: Već smo u više navrata vidjeli Andreja Pejića u ženskom rublju, seksi badićima i vjenčanicama, predstavili smo vam i muškarce u najlonkama, dečke u štiklama... I pomislili smo da je to to kada je u pitanju poigravanje na granicama spolnosti No, prevarili smo se! Candy je otišao korak dalje.

Kalašnjikov ili trudnički trbuh

Editorijal pod nazivom "Baby Boom" ne bavi se, kako bi to naivan čitatelj mogao pomisliti, trendom trudnoća u svijetu modelinga, nego nam prikazuje muškarce u drugom stanju. U ulozi trudnice našao se američki maneken Chris Fawcett, styling poptisuje Patti Wilson, a fotografriju slavni Steven Klein. Što 'modernom' bolje stoji - Kalašnjikov ili trudnički trbuh - provjerite u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAChris FawcettPatti WilsonSteven Kleinmagazin Candytrudnoća
Povezano