Muškarci u najlonkama? Da, oni postoje i sve ih je više!

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 14.03.2012.

144

Muške i unisex najlonke modne kuće Emilio Cavallini

Muške i unisex najlonke modne kuće Emilio Cavallini

Vidjeli smo muškarce u štiklama, a sada stižu i muškarci u najlonkama!

Kada muškarci nose najlonke (pantyhose), onda je to mantyhose! Novi trend, fenomen, revolucija, ili samo trenutni hir? Vjerojatno sve to zajedno, pomalo.
Iz talijanske modne kuće Emilio Cavallini, koja nosi ime po istoimenom 67-godišnjem dizajneru iz San Miniata, otkrili su da muškarci kupuju najlonke 2-3 posto više nego prošle godine. Taj trend je lagano krenuo, kažu, još prije tri godine.
"Kada smo pokrenuli online shop, primijetili smo da veliki broj najlonki veličina medium i large naručuju muškarci. Malo sam surfao na tu temu i otkrio da je u pitanju pravi kult muških najlonki - mantyhose", izjavio je Emilio Cavallini za WWD.

Podaci o rastu prodaju potaknuli su ga na lansiranje unisex najlonki koje nekim detaljima (možete pretpostaviti kojim) više pogoduju muškarcima. Ako već imamo muškarce u štiklama, onda nas ne bi trebali iznenaditi ni muškarci u najlonkama!

VIŠE O TEMAMAEmilio Cavallininajlonkemuške najlonkemantyhose
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se