Treći nastavak najpoznatije istražiteljice Kim Stone

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.07.2020.

0

Foto: Mozaik knjiga

Foto: Mozaik knjiga

Nakon prva dva romana, u prijevodu Igora Rendića, objavljen je i treći 'Izgubljene djevojčice' koji donosi nove, podjednako napete i zanimljive avanture

Angela Marsons jedna je od vodećih i najčitanijih autorica kriminalističkih romana ne samo u Velikoj Britaniji, već u cijelom svijetu. Njezini romani prevedeni su na više od 30 jezika i prodani u milijunskim nakladama.
Prije statusnog simbola u kriminalističkom svijetu, Marsons je dugih 25 godina imala problema s pronalaskom izdavača. Prijelomna godina u njezinom životu bila je 2015. godina kada objavljuje prva tri romana koji su se u svega nekoliko godina prodali u gotovo četiri milijuna primjeraka.

Njezin prvi kriminalistički roman "Nijemi vrisak" svjetska je uspješnica s više od milijun prodanih primjeraka, a ujedno je to prvi slučaj inspektorice Kim Stone od čak 16 koliko je autorica najavila da će ih biti.

Nove detektivske igre, nestrpljenje, strah i nezaboravne avanture dio su romana "Izgubljene djevojčice" koji donosi treći slučaj sad već slave inspektorice Stone.


Nakon prva dva romana, u prijevodu Igora Rendića, objavljen je i treći "Izgubljene djevojčice" koji donosi nove, podjednako napete i zanimljive avanture sada već omiljene istražiteljice Kim Stone. Osim kritike i publika je njezin novi roman dočekala s velikim oduševljenjem. Na renomiranoj stranici Goodreads, koju prate milijuni čitatelja, "Izgubljene djevojčice" dobile su visoku ocjenu (4,4 od maksimalnih 5).

VIŠE O TEMAMAAngela MarsonsknjiževnostMozaik knjiga
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se