'Tijelo za osvetu s Khloé Kardashian' uskoro na kanalu FOX Life

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.02.2019.

1

Foto: E! Entertainment Media, LLC

Foto: E! Entertainment Media, LLC

Članica obitelji Kardashian postigla je svjetsku slavu zbog nevjerojatne transformacije svog tijela uz pomoć posvećenog vježbanja i pravilne prehrane

U emisiji "Tijelo za osvetu s Khloé Kardashian", sudionici će dobiti priliku da se ponovno izgrade uz pomoć Khloé i nekih od najboljih stručnjaka za fitness i prehranu na svijetu.

Članica obitelji Kardashian postigla je svjetsku slavu zbog nevjerojatne transformacije svog tijela uz pomoć posvećenog vježbanja i pravilne prehrane. Svoje znanje odlučila je podijeliti i uvjeriti gledatelje kako ne trebaju odustajati od svojih želja za promjenom. Sudionicima će, bez obzira na to jesu li muškarci ili žene, rastavljeni ili pred prekidom veze, pokušavaju li popraviti odnose ili se suočiti s bilo kojim drugim teškim životnim izazovima, Khloé sa svojim stručnim timom ponuditi pomoć i podršku.

Foto: E! Entertainment Media, LLC

Foto: E! Entertainment Media, LLC

S obzirom na to da je tijekom života imala velike probleme sa stavom prema vlastitom tijelu, a ti isti problemi su joj utjecali i na emotivni život, Khloé će moći dati jako puno savjeta iz vlastitog iskustva i ponuditi oslonac sudionicima u najtežim trenucima. Ona ih detaljno upoznaje, saznaje što ih je slomilo i nudi im alate koji su im potrebni da bi se ponovno izgradili. Rezultat je put do konačne osvete.

Što je sve moguće postići sa vlastitim tijelom i koje se sve granice mogu pomaknuti kada imamo snažnu inspiraciju, gledatelji mogu pratiti u emisiji "Tijelo za osvetu s Khloé Kardashian" koja počinje s prikazivanjem 27. veljače u 15:15h na kanalu FOX Life.


VIŠE O TEMAMAKhloe KardashianFOX Life
Povezano