Četiri TV serije koje ne smijte propustiti u veljači

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.02.2022.

0

© Mammoth Screen Limited. All Rights Reserved

© Mammoth Screen Limited. All Rights Reserved

Ako ste ljubitelj zatvorenog prostora, a ima i takvih, bez grižnje savjesti možete se prepustiti maratonskom gledanju – s krafnama ili bez njih

Upotpunite najkraći mjesec u godini uz nove sezone popularnih serija. FOX kanali nude za svakog ponešto pa se bez grižnje savjesti možete prepustiti maratonskom gledanju – s krafnama ili bez njih.

McDonald i Dodds (McDonald & Dodds), od 3. veljače četvrtkom u 22h, FOX Crime

Ima li boljeg od rješavanja zločina u paru? Čvrsta i odlučna policajka McDonald dobiva partnera, tihog i skromnog veterana narednika Doddsa. Oboje ubrzo shvate da imaju potpuno različite pristupe prema poslu i životu. Sklapaju burno, zabavno i naposljetku učinkovito partnerstvo, otkrivajući da će u rješavanju misterija međusobne razlike postati njihova najveća snaga.

Alex Hugo (Alex Hugo), od 4. veljače petkom u 22h, FOX Crime

Alex Hugo. © François LEFEBVRE / france.tv studio / France Télévisions / 2021

Alex Hugo. © François LEFEBVRE / france.tv studio / France Télévisions / 2021

Ljubitelji francuskih krimi serija sigurno su čuli za poznatog policajaca Alexa Hugoa, koji je gradsku napetost zamijenio planinskim mirom i poslom u ruralnoj policijskoj postaji. Alex je policajac slobodnog duha koji istražuje misteriozne slučajeve u kojima upravo planinski predjeli imaju intrigantnu ulogu. Provjerite kako u novoj sezoni rješava zamršene slučajeve svojim neuobičajenim istraživačkim metodama. istraživačke metode nadopunjuju cijelu priču i osvajaju brojne gledatelje, a u novoj sezoni ponovno će pokazati zašto.

Otkrivanje vještica (A Discovery of Witches), od 7. veljače ponedjeljkom u 21h, FOX Life

Otkrivanje vještica. © Bad Wolf Limited (2020). All Rights Reserved.

Otkrivanje vještica. © Bad Wolf Limited (2020). All Rights Reserved.

Ljubav i misterija dobitna je kombinacija u veljači. U drugoj sezoni Matthew i Diana skrivaju se u fascinantnom vremenu elizabetanskog doba. Njihov je zadatak pronaći moćnu vješticu koja će Diani pomoći da ovlada svojom magijom i potraži nedostižnu Knjigu života, dok ih u isto vrijeme u sadašnjosti traže njihovi neprijatelji.

Specijalizant (The Resident), od 22. veljače utorkom u 22h, FOX Life

Specijalizant

Specijalizant

Provokativna drama prati liječnike i medicinske sestre u bolnici Chastain Memorial Hospital dok se suočavaju s osobnim i profesionalnim izazovima. U sezoni nabijenoj emocijama napetost se povećava dok liječnici istovremeno spašavaju pacijente i bore se protiv korupcije u zdravstvenom sustavu. No ovaj put imaju pomoć.

Sve serije gledajte u veljači na FOX Life i FOX Crime kanalima.

VIŠE O TEMAMATV serijeFOX LifeFOX CrimeMcDonald i Dodds
Povezano