'Tragač' je napeta drama koja navodi na razmišljanje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2024.

0

Foto: Star Channel

Foto: Star Channel

Nova serija 'Tragač', koju možete pratiti ponedjeljkom u 22 sata na STAR Channelu, tjera nas da preispitamo koliko smo spremni učiniti za druge

Postoje mnoge kriminalističke drame o rješavanju zločina i dobrim dečkima koji se brinu da svaka priča ima sretan kraj. Kompleks spašavanja drugih često je tematski element ili karakterna osobina brojnih takvih televizijskih junaka. Zato u centru priče gotovo uvijek imamo glavne likove koji su spremni riskirati vlastiti život da bi spasili druge likove ili širu zajednicu. To su likovi koji se bore protiv zla, heroji koji spašavaju gradove od uništenja ili pojedinci koji se suočavaju s opasnošću kako bi zaštitili voljene osobe.

Ako niste već čuli za novu seriju "Tragač", a ljubitelj ste dobre drame, pravo je vrijeme da se pridružite brojnim fanovima te u ponedjeljak u 22 sata na STAR Channelu otkrijete zašto je upravo „Tragač“ serija koju jednostavno ne treba propustiti.

Odlična glumačka postava sigurno će biti jedan od razloga. Poznati glumac Justin Hartley, koji nam je od prije poznat iz serija „Smallville“ i „To smo mi“, ponovo oduševljava svojom glumom i karizmom, ali ovaj put kao Colter Shaw. Uz njega su tu Robin Weigert kao Teddi Bruin, Abby McEnany kao Velma Bruin, Eric Graise kao Bob Exley, te Fiona Rene kao Reenie.

U seriji od 14 epizoda radnja prati Shawa dok putuje zemljom u svom staromodnom kamperu i pomaže pronaći nestale osobe za novčanu nagradu. Istovremeno, novac nije jedini motiv koji ga potiče na ovakva djela jer Shaw želi pomoći upravo zbog svoje dobroćudne naravi i suosjećanja za druge.
Nakon što se dokazao u seriji „To smo mi“ kao jedan od glavnih glumaca, Justin je stekao veliku naklonost publike, koja je jedva dočekala njegovu novu ulogu. „To smo mi“, serija koju smo isto pratili na STAR kanalima, krenula je s prikazivanjem 2016. i postala popularna zbog odlično portretiranih likova, emotivnih priča i zapleta. Nevjerojatan podatak je da je gledanost te serije bila veća od oproštajnog obraćanja bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame. Kao jedan od glavnih likova u nagrađivanoj seriji Justin je uspješno dočarao osobne borbe, odnose s obitelji i razvoj lika, što se pokazalo kao odlična prilika te isticanje za još jednu samostalnu ulogu, s većim fokusom na njegovu glumu.

Priče iz serija „To smo mi“ i „Tragač“ često mogu pružiti duboke uvide u ljudsku prirodu i dinamiku međuljudskih odnosa i zato ih uvijek rado gledamo. Zahvaljujući izvrsnom scenariju i svježem konceptu mnogi se nadaju da će upravo „Tragač“ uskoro najaviti te doživjeti svoju drugu sezonu.VIŠE O TEMAMAStar ChannelTV serije
Povezano