Idealno za lake selidbe! Evo kako urediti malu garsonjeru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.09.2019.

0

Johan Månsson, Ikea

Johan Månsson, Ikea

Uz malo pametnog planiranja i pomoć višenamjenskog namještaja novi dom može biti udoban i postati veći nego što zaista jest. Ikea donosi nekoliko dobrih ideja!

Selidba može izgledati zabavno i uzbudljivo, no dizajniranje doma koji je zaista tvoj može predstavljati izazov. Naročito ako je riječ o privremenom prostoru sa strogim pravilima. Pogledaj kako pretvoriti prostor u dom, čak i ako ne smiješ bušiti ni bojiti.

Nemoj opustiti ograničenom prostoru na podu da te sputava. Uz malo pametnog planiranja i pomoć višenamjenskog namještaja novi dom može biti udoban i postati veći nego što zaista jest.

Sofa koja štedi prostor i bračni krevet u jednom

Johan Månsson

Johan Månsson

Kada se seliš iz jednog malog prostora u drugi, fleksibilan je namještaj izrazito važan. Dobar je primjer jednostavno genijalan krevet sastavljen od dva kreveta složena jedan na drugi. Kada ti je potrebno što više prostora na podu, postat će udobna sofa. Kada pak želiš puno mjesta za spavanje, pretvori ga u prostrani bračni krevet za samo nekoliko sekundi.

Garderoba kao dio doma

Dizajnerica interijera: Mia Gustafsson

Dizajnerica interijera: Mia Gustafsson

Znamo da voliš odjeću. Zašto je onda ne bi izložio/la? Stalak za odjeću omogućit će ti da odložiš i organiziraš odjeću, ali i da pokažeš najnovije ulove. Budući da se jednostavno pomiče, može poslužiti i kao sobna pregrada kada ti je to potrebno.

Od blagovaonskog stola do kućnog ureda

Inspiracija iz Ikee

Inspiracija iz Ikee

Produljivi stol i nekoliko sklopivih stolica savršeno su rješenje kada se moraš brzo prilagoditi na prijelaz s radnog moda na posluživanje 'fike' neočekivanim gostima.

Prilagodljiva kuhinja

Autor teksta: Henrik Annemark, Ikea

Autor teksta: Henrik Annemark, Ikea

Kolica koja služe kao mobilna kuhinja i štede prostor mjesto su za sve potrepštine, a moguće ih je pomaknuti gdje ti najviše trebaju, bilo da je to pokraj radne površine ili stola.


VIŠE O TEMAMAuređenje interijeraIkeauređenje stanakako urediti stan
Povezano