5 hit TV serija koje će vas rashladiti u srpnju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.07.2022.

0

Šifra zločina. Foto: FOX

Šifra zločina. Foto: FOX

Odmaranje uz serije u najhladnijem kutku stana zvuči kao idealno rješenje za visoke temperature. Odakle početi? Donosimo vam nekoliko naslova koji će vas rashladiti u srpnju.

1. "Šifra zločina", od 8. srpnja (ponedjeljak - petak) u 20 sati

FBI pred sobom ima novi, vrlo neobični slučaj: žena izbrisanog pamćenja prekrivena neobičnim tetovažama pronađena je na Times Squareu. Cijeli slučaj postaje zanimljiviji kada shvate da su tetovaže koje prekrivaju njezino tijelo ključ razotkrivanja opasne međunarodne zavjere. Svaka tetovaža (a ima ih više od dvjestotinjak) predstavlja jedan dio slagalice koju je izmislio David Kwong, američki mađioničar, iluzionist te kreator križaljki za američki New York Times. Seriju pratimo na FOX kanalu.

2. "S ljubavlju, Victor", od 21. srpnja (četvrtak) u 22 sata

S ljubavlju, Victor

S ljubavlju, Victor

Ljeto često izaziva specifični osjećaj nostalgije: najčešće vraća uspomene na dobre provode, daleka putovanja i druženja s omiljenim ljudima. Ovog puta, „S ljubavlju, Victor“ vratit će vas u tinejdžersko doba, u razdoblje kada ste razmišljali o svojoj prvoj ljubavi, kada vam je prvi put srce bilo slomljeno, razdoblje promjena i upoznavanja samog sebe. Kroz to prolazi glavni lik Victor, kada što mu se život promijeni iz temelja nakon velikog priznanja. Kako će se on s time nositi, provjerite u drugoj sezoni na FOX Life kanalu.

3. "Dobra nevolja", od 25. srpnja (ponedjeljak) u 22 sata

Dobra nevolja

Dobra nevolja

"Dobra nevolja" nastala je kao spin-off serija „Obitelji Foster“ u kojoj pratimo Callie i Marianu, glavne junakinje, dok se iseljavaju iz doma Fosterovih i odlaze u Los Angeles kako bi izgradile svoje karijere. Useljavaju se u kompleks pod nazivom The Coterie te upoznaju ljude iz različitih sredina koji u Los Angelesu žele ostvariti svoje snove – baš kao i one. Dodamo li malo romantike, dramatičnih scena i emotivnih priča, tu je recept za savršenu ljetnu večer na FOX Life kanalu!

4. "Rocco Schiavone", od 8. srpnja (petak) u 22 sata

Rocco Schiavone

Rocco Schiavone

Tko ne voli dobru kriminalističku seriju na FOX Crime kanalu, pogotovo kad je u centru priče sarkastičan policajac loše volje s tendencijom izbjegavanja zakona. Rocco Schiavone je rođeni Rimljanin kojeg po kazni premjeste u zabačeno mjesto u Alpama. Njega to strašno pogodi, no nastavlja raditi ono u čemu je najbolji – rješavati zločine koje ne može sakriti ni alpski snijeg.

5. "Barcelonski kriminalisti", od 22. srpnja (petak) u 22 sata

Barcelonski kriminalisti

Barcelonski kriminalisti

Ako Rocco ne ispuni sva vaša očekivanja, dajte priliku španjolskom dvojcu Xaviju i Fini, inspektorima koji vode odjel za zločine u Barceloni. Njihovi slučajevi vode ih diljem katalonske metropole, u njezina predgrađa i duboko u srce srednjovjekovnog grada. Uz zagonetne misterije koji čekaju da ih se riješi i niz neizbježnih ubojstava, Xavi i Fina imaju pune ruke posla – što znači zabavu i akciju za sve koji će ih pratiti na FOX Crime kanalu.


VIŠE O TEMAMATV serijeFOX LifeFOX CrimeRocco SchiavoneBarcelonski kriminalisti
Povezano