Zvijezda 'Lutkice' kao mala nije smjela gledati televiziju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.07.2022.

0

Foto © 2022 Hulu, LLC. All rights reserved.

Foto © 2022 Hulu, LLC. All rights reserved.

Lucky Chap Entertainment, producentska kuća glumice Margot Robbie, u ulogu protagonistice Jules stavlja glumicu Kat Dennings, čije lice uistinu podsjeća na ono porculanske lutkice

Serija "Lutkica" priča je o ženskoj solidarnosti, osnaživanju i samostalnosti te apsurdnim preprekama koje prosječna žena mora preskakati ne bi li napredovala u poslu ili održala ljubavnu vezu i prijateljstva. Lucky Chap Entertainment, producentska kuća glumice Margot Robbie, u ulogu protagonistice Jules stavlja glumicu Kat Dennings, čije lice uistinu podsjeća na ono porculanske lutkice.

Iako je glumačku karijeru započela 2000. godine kada se pojavila u reklami za čips, ubrzo je uslijedila prva ozbiljnija uloga za Kat u epizodi serije „Seks i grad“. Nastavila je s nizom poput onih u romantičnoj komediji „Nick i Nora“, Marvelovim filmovima i seriji WandaVision. Najpoznatija je ipak po ulozi konobarice Max u seriji „Cure bez love“.

Glumica koja izgleda kao da pripada razdoblju „starog Hollywooda“ rođena je u Pennsylvaniji te je najmlađa od petero djece. Njezino pravo ime je Katherine Victoria Litwack, a za umjetničko ime Kat Dennings odlučila se kako bi se istaknula među svojim kolegama. Naime, glumica je smatrala da njezino prezime previše ukazuje na poljsko-židovsko podrijetlo. Školovala se kod kuće, a srednju školu je završila s 14 godina. Kao dijete, Kat roditelji nisu dopuštali gledati televiziju.

Kat se vraća na male ekrane u seriji „Lutkica“ koju na FOX Life kanalu pratimo od utorka, 2. kolovoza u 22 sata. Jules nakon pet godina veze ostavlja dečko koji joj je uvijek bio na prvome mjestu, dok je zbog njega zanemarila svoje hobije, prijateljice, ali i samu sebe. Shvaća kako ne može i ne želi biti „ta osoba“ te se odluči ponovno povezati sa svojim prijateljicama iz fakultetskih dana, Madison (Brenda Song) i Stellom (Shay Mitchell).

Seriju „Lutkica“ gledajte u kolovozu na FOX Life kanalu.


VIŠE O TEMAMATV serijaLutkicaFOX LifeLucky Chap Entertainment
Povezano