Otvoren Riverside Garden, zavirite u novu oazu u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.06.2021.

0

Riverside Zagreb

Riverside Zagreb

Otvoren je dugoočekivani centar za evente Riverside Garden na zagrebačkim golf terenima koji svojim sadržajima podiže ljestvicu ponude u hrvatskoj prijestolnici

Svega nekoliko minuta vožnje od centra Zagreba, na mirnom i zelenom mjestu od sada možemo uživati u širokom spektru događanja; od vjenčanja, obiteljskih druženja i proslava do poslovnih evenata, sastanaka, prezentacija i konferencija.
"Vanjska terasa pruža mogućnost organizacije domjenaka do čak 500 gostiju u cocktail varijanti, gdje će svi uživati našoj hortikulturi, polju lavande, mnoštvu zimzelenog grmlja, aleji javora, bambusa i mnoštvu raznolikog cvijeća koje smo pomno birali kako bi oplemenili prirodno zeleno okruženje i sve to nadomak centra Zagreba!" - ističu vlasnici Goran i Andreja Turkić, te dodaju: "Sjenica smještena u centralnom zelenom pojasu idealna je za obred vjenčanja ili za stvaranje foto albuma kao uspomenu na nezaboravne trenutke vašeg događanja!"
Velika središnja dvorana u sjedećem postavu može ugostiti do 300 uzvanika, a za cocktail varijantu spremna je i za 600 uzvanika. Dodatnu čaroliju stvara staklena stijena koja dijeli dvoranu od terase, a njenim otvaranjem stvara se jedan od najljepših i najvećiih prostora za evente u Zagrebu i široj okolici.

Riverside Zagreb

Riverside Zagreb

Osim velike dvorane, u sklopu objekta smjestio se i „Green Room“, divna mala dvorana idealna za obiteljska druženja, rođendanske proslave i poslovne sastanke sa 40 sjedećih mjesta. Kako ništa nije prepušteno slučaju tako su mislili i na najmlađe te im omogućili igranje usred zelene oaze u velikom parku koji je opremljen dječjim igralištem s kućicom, toboganima, ljuljačkama i sl.

Riverside Zagreb

Riverside Zagreb

Dvorane su i tehnički opremljene te je centar spreman i za organizaciju korporativnih evenata, konferencija i prezentacija. Na katu se također nalazi i moderno opremljen apartman za dnevne potrebe mladenaca i svih onih koji unajme Riverside Garden u cilju da im njihova važna događanja prođu što kvalitetnije i ugodnije. Veći dio dizajna cijelog centra potpisuje Andreja Turkić.

Riverside Zagreb

Riverside Zagreb

Za gastro ponudu zadužena je Tena Majetić sa svojim Catering timom Majetić, koji u state of the art kuhinji pripremaju tradicionalna ali i moderna te izazovna jela. Osim gastro ponude, preuzima i cjelokupnu organizaciju svih vrsta događanja, jer kako kaže Tena, u njenom timu se osim izvrsnog kuharskog i uslužnog osoblja nalaze i event menadžeri.

VIŠE O TEMAMARiverside ZagrebTena MajetićAndreja Turkić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se