Eateria je novo mjesto s čarobnim pogledom na Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.10.2020.

0

Foto: Marko Miščević / Cropix

Foto: Marko Miščević / Cropix

Prostrani ambijent okružen staklenim stijenama s kojih puca pogled na samo srce grada idealna je kulisa za doživljaj Zagreba u najljepšem svjetlu

Zagreb je dobio novu, zaista po mnogočemu posebnu gastro oazu Eateria koju jednostavno morate posjetiti! Smještena u srcu grada, na posljednjem, sedmom katu poslovne zgrade u Koranskoj 2, Eateria predstavlja pravo višeosjetilno putovanje domaćim delicijama uz čaroban pogled na Zagreb.

Prostire se na više od 350 m2. Spoj prekrasnog ambijenta i vrhunske kuhinje osvaja na prvu, a osmislile su ga majka i kćer Vedrana i Tena Majetić čija je ljubav prema ugostiteljstvu već niz godina utjelovljena u poznatom cateringu Majetić.

Uz vrhunsku ponudu domaće kuhinje, upravo je pogled ono što ovo mjesto čini posebnim. Prostrani ambijent okružen staklenim stijenama s kojih puca pogled na samo srce grada idealna je kulisa za doživljaj Zagreba u najljepšem svjetlu. Brojnim posjetiteljima iz cijelog svijeta koji sve više stižu u Zagreb bit će ovo idealno mjesto za upoznavanje s gradom i domaćom kuhinjom. Zagrepčani pak svoj voljeni grad sada mogu vidjeti iz potpuno novog ugla, prolazeći zajedno kroz sva godišnja doba dok ispijaju svoje omiljeno piće ili uživaju u nekoj od gastro delicija.

Foto: Marko Miščević / Cropix

Foto: Marko Miščević / Cropix

Već na samom ulazu oduševit će vas moderno uređen prostor u kojem prevladavaju bež, sivkasti i zeleni tonovi. Prostranim restoranom čija veličina, prozračnost i posebna ventilacija daju svojevrsnu sigurnost u ovoj nezahvalnoj epidemiološkoj situaciji, dominiraju upečatljive baršunaste stolice u nekoliko boja. Bež i zelene nijanse savršeno se uklapaju uz elegantne sive stolove i zajedno tvore modernu cjelinu. Masivni pribor za jelo na bočnim zidovima simbolizira gastro čaroliju u koju smo stigli dok police u industrijskom stilu sa zelenilom različitih vrsta čine savršeni stilski spoj i odaju dojam prozračnosti. Zanimljive tapete je pak radila Josipa Maras/Studijo. Svaki kutak je po nečemu poseban pa tako možete odabrati omiljeno mjesto u restoranu gdje ćete uživati s najmiljima.

Eateria

Eateria

Poseban doživljaj u ovom restoranu predstavlja otvorena ljetna i zatvorena zimska terasa gdje u udobnim stolicama od pletene vune možete nesmetano uživati u prekrasnom pogledu na grad. Tu je i dekorativni staklenik kojeg krasi viseći bršljan.

Foto: Marko Miščević / Cropix

Foto: Marko Miščević / Cropix

Inovativni Eateria koncept zaokružuje shop asortiman u kojem za sebe ili svoje najmilije možete kupiti pakete iz vlastite proizvodnje ili domaćih proizvoda OPG-ova kao što su orašasti plodovi, džemovi, pesto medveđeg luka, dulce de leche, domaće maslinovo ulje ili pak štrukle od oraha i sira te domaću tjesteninu. Za ljubitelje vina tu je vrhunski izbor butelja s domaće vinske karte.

Foto: Marko Miščević / Cropix

Foto: Marko Miščević / Cropix

Eateria je zaista unikatno mjesto koje nam pruža novi višeosjetilni pogled na Zagreb kakav još nismo doživjeli. Ukusan doručak s prijateljima, obiteljski ili poslovni ručak, popodnevno druženje ili obiteljska i poslovna okupljanja uz omiljeno piće poprimili su potpuno novu dimenziju u kojoj ćete s oduševljenjem uživati u svim godišnjim dobima.


VIŠE O TEMAMAEateriarestorani u ZagrebuTena Majetić
Povezano