U splitskom City Centeru One otvoren prvi H&M u Dalmaciji

Piše: CroModa.com
Objavljeno 25.08.2011.

0

Prvi i najveći H&M u Dalmaciji danas je na oduševljenje ljubitelja ovog branda otvoren u City Centeru One Split

H&M Split

H&M Split

Prvi i najveći H&M u Dalmaciji danas je na oduševljenje ljubitelja ovog branda otvoren u City Centeru One Split



Svi oni koji su željno iščekivali dolazak H&M-a na jug Hrvatske danas su došli na svoje, jer je prvi i najveći H&M u Dalmaciji otvoren upravo u Splitu, točnije u shopping centru City Center One.

Dolazak popularnog švedskog branda Hennes&Mauritz u Hrvatsku ovog proljeća najavio je novi trend, i omogućio domaćim ljubiteljicama modernih i povoljnih krpica da više ne moraju putovati u inozemstvo po novi outfit. Sada ga imaju i kod kuće. Nakon otvorenja splitskog H&M-a u City Centeru one u Zagrebu otvorenje se očekuje već za dvadesetak dana, sredinom rujna.
 
H&M Split

H&M Split



- City Center one svojim kupcima uvijek nastoji osigurati najtraženije modne brendove, a dolaskom H&M-a dokazali smo da smo u tome i uspješni. Nakon splitskog, u zagrebačkom City Centeru one na Jankomiru uskoro se otvara još jedna trgovina ovog popularnog modnog brenda. – kazala je Vlatka Svedružić, marketing managerica City Centra one.

H&M Split

H&M Split


- Drago nam je da se ispred novog H&M-a u City Centru one u Splitu sat vremena prije otvorenja okupilo nekoliko stotina posjetitelja koji su jedva čekali da uđu i uživaju u H&M modi. Lijepo je vidjeti da su nas naši kupci u Splitu tako toplo dočekali. – izjavila je Kerstin Binder, u ime H&M-ovog Odjela komunikacija.   
 
Kada je u 11 sati trgovina službeno otvorena stotine ljubitelja H&M mode pohrlile su ka policama na kojima ih je oduševio bogati izbor modnih kolekcija, među kojima se našla i ona za modne poklonice punijeg stasa – Big is Beautiful.
 
H&M Split

H&M Split






Povezano