Roberto Cavalli: Masturbiram na žene, a ne na modu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.05.2010.

1

Roberto Cavalli (Foto: Fadedyouthblog)

Roberto Cavalli (Foto: Fadedyouthblog)

"Naravno da često razmišljam o lijepim ženama, to je tako otkad znam za sebe. Pitate me što mi je važnije? Kada masturbiram u mislima su mi žene, a ne moda", izjavio je Roberto Cavalli za Harper's Bazaar.

Roberto Cavalli je poznat kao veliki ljubitelj žena. U intervjuu za Harper's Bazaar otkrio je da ga najviše izluđuju – oči! “Njihove oči. Žene me zaista mogu izluditi svojim očima. Čak i kada ne obraćaju pažnju na mene, i tada me izluđuju“, odgovorio je 'napaljeni' Cavalli u maniri tipičnog muškarca.

Cavalli više od svega voli dvije stvari – žene i modu. No, što je na prvom mjestu! “Naravno da često razmišljam o lijepim ženama, uvijek su mi u mašti, to je moj stil. Pitate me što mi je važnije? Kada masturbiram, onda su mi u mislima žene, a ne moda“.


Cavalli: Minimalizam je dosadan!

69-godišnji dizajner razočaran je jer svi redom kopiraju njegov leopard-uzorak. “Na početku karijeresam bio sretan kada su drugi kopirali moje ideje. Ali sada... OK, mogu razumjeti kada me kopiraju H&M i Zara, ali mrzim kada neki 'veliki' dizajneri kradu moje ideje. Ako si poznat dizajner, nemoj kopirati druge“. Za kraj je još jednom ponovio ono što što je zaštitni znak njegove mode već godinama: “Minimalizam je dosadan"!



VIŠE O TEMAMARoberto Cavalliseks




Povezano