Elisabetta Canalis u naručju bludnog Cavallija

Piše: CroModa.com
Objavljeno 13.01.2010.

0

Stari bludni lisac Roberto Cavalli posudio je Clooneyjevu curu Elisabettu Canalis za potrebe snimanja nove reklamne kampanje donjeg rublja

Elisabetta Canalis

Elisabetta Canalis

Stari bludni lisac Roberto Cavalli posudio je Clooneyjevu curu Elisabettu Canalis za potrebe nove reklamne kampanje donjeg rublja

Talijanska manekenka, glumica i popularna televizijska voditeljica Elisabetta Canalis završila je u naručju ‘nemoralnog’ Roberta Cavallija. OK, Cavalli donekle jeste faca, ali – pitate se – kako to da Elisabetta napušta neodoljivog Goergea Clooneyja i odlazi u društvo nešto manje atraktivnog starca?

Odgovor je jednostavan – Roberto je Elisabettine neosporne tjelesne atribute odlučio iskoristiti za potrebe reklamiranje nove linije svog glamuroznog dodnjeg rublja. Bombastična Clooneyjeva draga pozirala je pred objektivima modnih velemajstora - Merta Alasa i Marcusa Piggotta.

Graciozna Elisabetta Canalis rođena je prije 31 godinu na Sardiniji. Bavi se manekenstvom i glumom, a u Italiji slovi i kao popularna faca s televizijskih ekrana. Ostvarila je i dvije beznačajne uloge u filmovima Deuce Bigalow: European Gigolo i Virgin Territory. Svjetskoj je javnosti ipak najpoznatija kao ljepša polovica Georgea Clooneyja.





Povezano