Zašto pročitati 'Poštovani gospodine M.' Hermana Kocha

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.02.2021.

0

Foto: Znanje

Foto: Znanje

Ljubitelji ovog autora još će jednom uživati u inteligenciji, humoru i lakoći kojom ovaj virtuoz riječi uspijeva prikazati tanku granicu između književnosti i života

Poštovani gospodine M., proslavljenog autora Hermana Kocha, uzbudljiva je i nepredvidljiva slagalica pisama u kojoj se isprepliću život i književnost.
Roman o čudnim susjedima, nestalim osobama, mladim ljubavnicima i piscu koji ih sve povezuje. Čitajući Poštovani gospodine M. ljubitelji Hermana Kocha još će jednom uživati u inteligenciji, humoru i lakoći kojom ovaj virtuoz riječi uspijeva prikazati tanku granicu između književnosti i života, zločina i slučajnosti, ljubavi i opsesije.
Herman Koch nizozemski je pisac, glumac i scenarist. Poštovani gospodine M. njegov je osmi roman u kojem autor ostaje vjeran svom britkom stilu i kontroverznim temama. Najpoznatiji je po romanu Večera koji je postigao svjetski uspjeh, dobio nagrade i pohvale književne kritike prema kojem je snimljen film. U izdanju Znanja dosad su objavljeni njegovi romani Večera i Ljetnikovac.

VIŠE O TEMAMAHerman Kochknjiževnost
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se