Zašto pročitati 'Curo trgni se', bestseler New York Timesa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.01.2020.

0

Curo, trgni se

Curo, trgni se

Jesi li ikada pomislila da nisi dovoljno dobra? Da nisi dovoljno mršava? Da nisi dobra mama? Da nikada nećeš postići ništa u životu?

Ako je tako, Rachel Hollis želi vam nešto reći: TO JE LAŽ. U ovoj provokativnoj i nadahnjujućoj knjizi, koja stižeu izdanju VBZ-a, autorica raskrinkava dvadeset laži i pogrešnih uvjerenja koja te sprječavaju na putu do sretnog, sadržajnog i smislenog života – laži koje si toliko često govorimo da ih više i ne čujemo.
Rachel Hollis, jedna od najpoznatijih svjetskih blogerica, prije nekoliko godina pokrenula je iznimno uspješnu lifestyle stranicu TheChicSite na kojoj curama diljem svijeta pomaže životnim savjetima, istodobno im bez ustručavanja otkrivajući kaos vlastita života.
U ovoj provokativnoj i nadahnjujućoj knjizi Rachel raskrinkava dvadeset laži i pogrešnih uvjerenja koji te sprječavaju na putu do sretnog, sadržajnog i smislenog života – laži koje si toliko često govorimo da ih više i ne čujemo.

Duhovita i brutalno iskrena, često samoironična, Rachel ti otkriva i preispituje laži zbog kojih se svojedobno osjećala poraženo i bezvrijedno te navodi praktične strategije koje su joj pomogle da se bori protiv toga. Pritom te ohrabruje i zabavlja kako bi te uvjerila da moraš učiniti sve što je u tvojoj moći kako bi postala sretna, samouvjerena žena kakva si oduvijek trebala biti. Knjiga Curo, trgni se! s beskompromisnom vjerom i nepopustljivom odlučnošću poručuje ti da trebaš živjeti strastveno i punim plućima – i biti milostiva prema sebi kad je najteže.

"Vjerovati da ću se udati za Matta Damona graničilo je s ludilom… no to me je dovelo u Los Angeles i do toga da se borim i dobijem posao u Miramax Filmsu, što me pak odvelo do organizacije događanja i budućeg muža. U nedostatku jasnog smjera ili prave vizije, jednostavno sam ih zamislila. Uhvatila sam se za ideju budućnosti i znala sam u kojem smjeru moram ići. Putem sam odrasla i naučila o svom odredištu, ali da se u glavi nisam držala te ideje, tko zna gdje bih završila…"

VIŠE O TEMAMAknjiževnostchiclitRachel HollisVBZTheChicSiteNew York Times
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se