Ona nosi Zarine gležnjače koje su svima zapele za oko!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 25.08.2017.

597

@sta_life #zagreb #croatia #cromoda #ootd #hrvatska #cromodacroatia

A post shared by CroModa (@cromoda) on


Ova ljepotica prošetala se zagrebačkim Trgom Bana Jelačića u vrlo zanimljivoj haljini srebrnog sjaja, koju je kombinirala s crnim modnim dodacima


Iako smo još uvijek u poprilično čvrstom zagrljaju ljeta, prve tendencije nadolazeće sezone već sada se mogu vidjeti i osjetiti i na ulicama Zagreba. Hrvatske fashionistice već su počele kombinirati najvruće ljetne komade s hitovima iz jesensko-zimskih kolekcija najpoznatijih brandova, a najzanimljivije je pratiti promjene u svijetu obuće - posebno naglo uskakanje iz sandala i japanki u gležnjače i čizme.

Ova ljepotica prošetala se zagrebačkim Trgom Bana Jelačića u vrlo zanimljivoj haljini srebrnog sjaja, koju je kombinirala s crnim modnim dodacima - sunčanim naočalama, trendovskom torbicom i gležnjačama koje su ukrale sve poglede. Riječ je o hit-modelu obuće iz Zarine kolekcije za jesen 2017.

Gležnjače iz Zarine nove kolekcije

Gležnjače iz Zarine nove kolekcije

Ravne crne kožne čizme začinjene su biserima na remenčićima sprijeda s drukerima te vezicama i patentnim zatvaračem sa strane. Ove gležnjače već su dostupne u Zarinim trgovinama po cijeni od 599,90 kuna. Jesu li i vama napete?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicagležnjače
Povezano