Zalizana kosa, crveni ruž i bomberica? Može, osamdesete su IN!

Piše: CroModa, Zagreb, Split
Objavljeno 08.09.2017.

34

Zalizana kosa i crveni ruž te odjevni klasici poput prugastih majica ili oversize bomberica pokazuju da stil osamdesetih nikada ne izlazi iz mode

Čežnja za vječnim ljetom i dalje ne jenjava i svi još uvijek koristimo svaku priliku da odemo na mjesta koja kriju tople zrake sunca i miris mora. Tako je ekipa iz zagrebačkog bon ton store & galleryja otputovala u Split i u suradnji sa poznatom hrvatskom fotografkinjom i režiserskom Marcellom Zanki snimila odličan editorijal koji je najbolja potvrda da je ljeto daleko od gotovog. Pred Marcellin je objektiv, ovog puta u ulozi modela, stala splitska street style fotografkinja i inspicijentica Sonja Dvornik.

Sve ljepote Splita poslužile su kao odlična kulisa za seriju fotografija snimljenih analognim fotoaparatom, koje neodoljivo podsjećaju na 80-e godine. Zalizana kosa i crveni ruž te odjevni klasici poput prugastih majica ili oversize bomberica pokazuju da stil nikada ne izlazi iz mode!

Priča "Endless summer" odlično se uklapa u bon ton adriatic koncept u čijoj se ponudi nalaze kolekcije brendova Zoe Karssen, Maison Labiche, National Standard, Marina Hoermanseder, BLK DNM, Gian Paolo e Marco i drugih.


VIŠE O TEMAMAosamdeseteMarcella ZankiSonja Dvornikbon ton store & gallery
Povezano