Pogledajte što poznate Splićanke nose ovog ljeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.06.2023.

0

Foto: John Pavlish i Vjeko Bilota

Foto: John Pavlish i Vjeko Bilota

Čarobna proslava ove je godine bila posvećena Splitu s kojim je Le Méridien Lav više od pet desetljeća neraskidivo povezan, a nazočile su joj i brojne splitske ljepotice

Nakon što je prošlog lipnja nezaboravnom feštom obilježio pola stoljeća svog postojanja, najavljujući ulazak u novu eru impresivnim makeoverom hotela, sinoć je luksuzni splitski resort Le Méridien Lav obilježio početak još jedne ljetne sezone velikom tradicionalnom proslavom za pamćenje u kojoj nije manjkalo veselja, ali niti emocija.

Ana Gruica

Ana Gruica

Čarobna proslava ove je godine bila posvećena Splitu s kojim je Le Méridien Lav više od pet desetljeća neraskidivo povezan, a nazočili su joj brojni prijatelji i partneri.

Fani Čapalija

Fani Čapalija

U čast Lavu i Splitu uz koji ih vežu brojne lijepe uspomene proslavi su prisustvovale i brojne osobe iz društvenog i javnog života kao Fani Čapalija, Ana Gruica, Anamarija Asanović, Sonja Dvornik, Ivo Perkušić, Monika Sablić, Vlaho Arbulić, Mia Matić i brojni drugi.

Anamarija Asanović

Anamarija Asanović

Ines Nosić

Ines Nosić

Kristina Danić

Kristina Danić

Velika rođendanska zabava kultnog hotela započela je u novom Tramonto baru u marini LAV u sklopu resorta gdje je, u čudesnom ljetnom ambijentu marine s pogledom na more i sunce na zalasku, gostima posluženo piće dobrodošlice uz glazbeni nastup splitskog glumca i pjevača Ive Perkušića.

Mia Matić

Mia Matić

Silvia Dvornik

Silvia Dvornik

Sonja Dvornik

Sonja Dvornik

Zorica Kondža

Zorica Kondža

Posebno emotivan trenutak gostima je poklonila glazbena diva Zorica Kondža koja je svojim jedinstvenim vokalom ispisala još jednu dirljivu posvetu Splitu, gradu koji je, posebice kroz nastupe na kultnom Splitskom festivalu, ostavio neizbrisiv trag u njezinoj četiri desetljeća dugoj karijeri. U čudesnoj rođendanskoj noći, Zorici su se na pozornici pridružili i legendarni splitski glazbenik Giuliano, mladi vokali Alan Đuras, Iva Ajduković i Djordjija Palić, a sve pod produkcijskom palicom i uz podršku cijenjenog gitarista svjetskog glasa Ante Gelo i njegovih vrsnih glazbenika.


VIŠE O TEMAMASplićankeSplitLe Meridien LavFani ČapalijaAna GruicaAnamarija AsanovićSonja DvornikMonika Sabli
Povezano