Znamo što poznate Splićanke nose ove jeseni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.11.2022.

0

Anamarija Asanović, Ana Radišić, Ana Čagalj, Fani Čapalija, Petra Kraljev i Sonja Dvornik pokazale su nam se u trendovskim kombinacijama

Veličanstveni Dioklecijanovi podrumi bili su mjesto na kojem su svi htjeli biti, a povod tome bio je Keep Walking party koji je okupio sve one željne provoda. Razlozi zbog kojih je ovaj event zaslužio epitet eventa godine opravdali su lokacija obavijena tisućljetnom poviješću i zaštićena UNESCO-om, a koja isto tako krije sve tajne čuvenog rimskog cara Dioklecijana, ali i vrhunski glazbeni program, odlično raspoloženje uzvanika, ukusni zalogaji i kokteli čiji je glavni sastojak bio whisky, kombiniran na tri različita načina.

Foto: Damira Kalajžić i Antonio Macan

Foto: Damira Kalajžić i Antonio Macan

Svaki detalj bio je doveden do savršenstva, a jedinstveno iskustvo u Dioklecijanovim podrumima i party u čast najpoznatijeg šetača nisu propustili ni Aljoša i Anamarija Asanović, Ana Radišić, Ana i Joško Čagalj, Fani Čapalija, Petra Kraljev, Sonja Dvornik, Mario Mandarić te brojni drugi.

Veselo i vedro raspoloženje bilo je prisutno među gotovo 500 uzvanika, koji nisu mogli odoljeti pozivu na vrhunski Keep Walking event. Za glazbeni segment bili su zaduženi svjetski poznat DJ dvojac Vanillaz i DJ Luka Manola, dok su za fantastičan twist nakon brzih ritmova bile zaslužne violinistica Maša Golob i pjevačica Eva Pavli. Atmosferu su na viši nivo podigli i F&B Acrobatics, odnosno slovenski akrobati Filip Kržišnik i Blaž Slanič, a plesni podij dodatno su zagrijali plesači i plesačice plesne grupe MJ Creation,  koji su pod vodstvom koreografa i režisera plesnih nastupa Maria Jukića izveli genijalne plesne točke.


VIŠE O TEMAMAAnamarija AsanovićAna RadišićAna ČagaljFani ČapalijaPetra KraljevSonja DvornikMarija Čamber
Povezano