Zagreb Fashion Destination 15. i 16. listopada u Tvornici

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.09.2019.

0

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

Hvalevrijedna i snažna poruka koja se provlači kroz ovogodišnji Zagreb Fashion Destination koncentrirana je i uperena upravo na važnost i vrijednost naše Zemlje

Modna priča koja je u poprilično kratkom periodu stekla veliku pozornost medija i struke i ove sezone donosi dva dana pozitivne energije i potpune kreativnosti. Zagreb Fashion Destination, priča je koju su s razlogom zavoljeli svi zaljubljenici u modu i samu poruku koju nosi manifestacija. 15. i 16. listopada datumi su koje svakako treba zapamtiti, a Tvornica kulture Zagreb je mjesto na kojem se događa cijela čarolija.
ZFD je definitivno projekt koji na jednom mjestu okuplja mlade i već afirmirane kreatore koji će i ove sezone na pisti, ostaviti najbolje od sebe – tvrdi osnivač i producent, Tonči Šundov. Hvalevrijedna i snažna poruka koja se provlači kroz ovogodišnji ZFD, koncentrirana je i uperena upravo na vrijednost i važnost naše Zemlje koju nemarno zagađujemo. Pričamo li uopće eco fashion jezik te koliko se kao pojedinci trudimo sačuvati ono najvrijednije? Kad bi Zemlja mogla (pro)govoriti šta bi nam rekla? Ljudska nemar, pohlepa i nevjerojatne količine onečišćenja, a najviše plastike, dovele su u opasnost sva živa bića, sve životinjske vrste, zrak, vodu, sve što nas okružuje. Za fotografije koje nose duboku poruku, zaslužna je Jelena Balić, dok stayling potpisuje Petar Trbović.
Zagreb Fashion Destination

Zagreb Fashion Destination

Upravo je iznimno jasna i fenomenalna kampanja Zagreb Fashion Destinationa, slikovit prikaz i svojevrsno upozorenje za sve nas. Osim prekrasnih kreacija kroz koje dizajneri prikazuju svoj lik i djelo, osim druženja i inspiracije, događaj poput ovog nas sve potiče da malo zastanemo i zapitamo se za neke veće i važnije, životne stvari.

VIŠE O TEMAMAZagreb Fashion DestinationTonči ŠundovJelena Balić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se