ALDUK ima novu, zbilja posebnu kolekciju vjenčanica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.01.2023.

0

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

ALDUK lako niže obljetnice, tako nam se barem čini, a za desetu godinu stvaranja svoje bridal linije servirao nam je doista posebnu, predivnu modnu kampanju koja nas je osvojila na prvu

"U procesu dizajniranja i stvaranja bridal kolekcije smo shvatili da ove godine punimo okruglih deset godina od stvaranja naše prve kolekcije vjenčanica stoga sam i sebi i timu digao ljestvicu još malo više te "bez pritiska" servirao izjavu kako ovo mora biti naša najljepša kolekcija. Obećanja volim ispuniti pa stoga s punim zadovoljstvom ne samo za novu kolekciju vjenčanica već i modne kampanje koju vam danas predstavljamo i nadolazećeg, posebnog lookbooka mogu reći da smo napravili izvrstan projekt.

Alduk Bridal ove je godine raskošan, poseban, luksuzan, upečatljiv, dojmljiv. Mislim da to zadovoljstvo dijele sa mnom, mojim timom i cijeli tim vjernih suradnika na snimanjima, a i klijentice koje posljednjih desetak dana isprobavaju i traže svoju idealnu vjenčanicu u našem showroomu"  izjavio je Ivan Alduk.

Nova modna kampanja ALDUK bridal linije djelo je uigrana tima na čelu s fotografkinjom Jelenom Balić koja je potpisala mnogobrojne projekte ovog domaćeg branda, a u ulozi modela se je našla Sara Biuk. Mjesečinom okupani vizuali pomalo mistična, izuzetno moderna prizvuka daju uvid u raskošnu kolekciju od čak 26 novih modela koje će dizajner u cijelosti otkriti u nadolazećem lookbooku. Predimenzionirani cvjetovi, apstraktne latice, čiste linije, plaštevi, prozirne, dekadentne rukavice i linije karakteristične visokoj modi daju naslutiti kako je riječ o jednoj posebnoj kolekciji.

Uskoro stiže i lookbook sa svim modelima

Alduk Bridal 2023

Alduk Bridal 2023

"Kampanja uvijek služi kao modni podražaj, ona stvara želju javnosti i energiju brenda. Nama je izuzetno bitna jer njome otvaramo kalendarsku godinu i izdvaja nas kao jedini domaći brand s bridal kampanjama. Ova je posebna, obljetnička, a Jelena je opet napravila izvrstan posao. Poanta je naglasiti jednostavnost u raskoši, čiste linije s pomalo apstraktnim akcentima, kolekciji koja obiluje suprotnostima i izuzetno jakim karakterom podariti vizualni oblik koji ćemo pamtiti. Izuzetno smo sretni s ovom kampanjom, ali to smo od starta znali da će biti tako jer nakon toliko godina i kolekcija, čovjek jednostavno zna kada radi nešto vrijedno pažnje" dodao je Ivan.

Presvlačenje nakon ponoći?

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

Aldukova kolekcija vjenčanica ove je godine izuzetno luksuzna, prožeta čistim linijama tkanina koje su ili jako jednostavne, ili jako kićene. Modeli ljube tijelo, poigravaju se s prorezima, naborima i elementima visoke mode. Posebno su nas se dojmile kratke haljine-vjenčanice idealne za manja vjenčanja ili kao opcija za presvlačenje nakon ponoći. Dizajner na velika vrata vraća upravo taj trend presvlačenja i to pametno zapakiran u mini, ekstravagantne modele koji će i te kako ostati upamćeni.

Kako ih isprobati?

Alduk Bridal 2023

Alduk Bridal 2023

Doista, ALDUK Showroom je trenutno izuzetno živ. Telefon zvoni, mailovi se nižu kao i zadovoljne klijentice nakon bridal proba koje je potrebno rezervirati na vrijeme jer se subotnji termin čeka čak mjesec dana, a izuzetno su traženi i oni popodnevni. Unikatni, izrađeni po mjeri svake mladenke, ALDUK modeli vjenčanica su dostupni isključivo za kupnju, a svaki je model moguće pomalo personalizirati.

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

"Savjetujem da odluka bude najkasnije tri mjeseca pred vjenčanje, a probe se rade za sva vjenčanja ove godine bez obzira da li su sada na proljeće ili na jesen. Naša bridal proba traje do sat vremena i savjetujemo pratnju od maksimalno troje, a svakako ju je potrebno rezervirati. Nažalost, nakon toliko godina na sceni moram i ovaj put jasno naglasiti da ne izrađujemo modele po zamisli klijentica već isključivo naše vlastito dizajnirane, predstavljene u pripadajućim kolekcijama" zaključio je Ivan.


VIŠE O TEMAMAvjenčaniceIvan AldukAlduk BridalJelena Balićvjenčane haljineSara Biuk
Povezano