Alduk nas je oduševio novom kolekcijom vjenčanica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.02.2022.

0

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

ALDUK uvijek uspije iznenaditi svojim projektima, pa tako i ovom novom modnom kampanjom za vjenčanice snimljenom na ušću Neretve

Već tradicionalno, početkom godine modni brand ALDUK predstavlja novitete iz svog ateliera, a izuzetno nas veseli što je prva među tim novitetima nova kolekcija prekrasnih vjenčanica. Usprkos otežavajućim faktorima stvaranja i kreativnog napretka, ALDUK uvijek uspije iznenaditi svojim projektima, pa tako i ovom novom modnom kampanjom za vjenčanice snimljenom na ušću Neretve. Oduševila nas je!
Alduk Bridal

Alduk Bridal

"Mislim da se s receptom bajkovitih, raskošnih vjenčanica na ovako divnoj lokaciji naprosto ne može pogriješiti. Iako su uvjeti snimanja suncem okupane kampanje po zimskim vremenskim uvjetima otežani, fotografkinja Jelena Balić koja je kreativno i osmislila cijeli projekt je još jednom dokazala zašto radimo zajedno od samih početaka. Toliko si međusobno vjerujemo da je ovog puta snimanje odrađeno bez prisutnosti mene kao dizajnera na setu, a to je scenarij kojeg, ruku na srce, ne priuštim baš svima. Dojmljivi vizuali nove kampanje daju samo jedan blagi uvid u kolekciju jer mi svoje adute nikad ne otkrivamo na prvu. Ostavimo prostora da vas iznenadimo i lookbookom kojeg ćemo uskoro predstaviti, a i posjet našem dućanu uz rezerviran termin će vam pomoći da steknete puni dojam o novoj kolekciji" izjavio je Ivan.
Hana Grizelj u ulozi modela

Hana Grizelj u ulozi modela

Doista su dojmljivi vizuali nove ALDUK bridal kampanje za ovu godinu na kojima je uspješna manekenka Hana Grizelj iz Relatum agencije. Upravo ovakav vizualni melem nam je trebao u ovim prohladnim zimskim danima kada jedva čekamo prva vjenčanja, proslave i nove modele hrvatskog dizajna.

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

Buduće mladenke će biti sretne s tridesetak novih modela koje već danas mogu pogledati i isprobati u centru Zagreba na adresi Trg kralja Tomislava 19 gdje se smjestio prostrani ALDUK store i showroom. Ivan naglašava da je bitno rezervirati termin kako bi vam se u potpunosti mogli posvetiti te da to učinite na vrijeme jer su popodnevni termini i subote popunjeni tjednima unaprijed.

Alduk Bridal

Alduk Bridal

"Oduvijek mi je bila bitna kvaliteta, stoga smo i u ovoj kolekciji koristili najljepše tkanine, ručni rad i posebne siluete koje laskaju ženskoj figuri. Moderan prizvuk mladenke, bez obzira bilo riječ o sirena, ravnom ili A kroju, je naš postulat kojeg svakom novom kolekcijom nadograđujemo. U ovoj smo kolekciji predstavili i topove, hlače i suknje koje se izvrsno mogu kombinirati za manja vjenčanja, ali i izuzetno raskošne vjenčanice krinolina kroja koje koketiraju s visokom modom. Doista jedna vizualna svježina u našoj bridal liniji čije se cijene kreću od 1.000 do 1.500 €" izjavio je Ivan Alduk.

VIŠE O TEMAMAvjenčaniceIvan Aldukvjenčane haljineJelena Balić
Povezano